- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dodopek
addikt
Sziasztok,
Volt egy topic, ahol mindenféle építkezéssel kapcsolatos kérdésekre lehetett választ kapni. Valami szakember kereső, vagy ilyesmi volt, de nem találom.
Segítsetek kérlek.
Köszi, és BÚÉK -
dodopek
addikt
válasz
Bjørgersson #1517 üzenetére
Nekem elég lenne, de egy idióta ügyfél mindenáron vissza akarja alakja hozni a Hdd-t, ha nem tudom bizonyítani neki, hogy nem hibás, hanem a gyártó számol így...
Nekem meg nincs kedvem az adminisztrációhoz... -
dodopek
addikt
Sziasztok!
OFFban küldöm, mert nem topicot keresek, és az sem biztos, hogy PH oldalán olvastam.
Dereng egy cikk, ami érthetően írja le, hogy a 2Tb HDD miért csak 1,81-nek látszik. Ha valaki tudja hol találom, dobna egy linket...Köszönöm!
PS: Én tudom hogy miért annyi, csak linkelnem kellene... -
dodopek
addikt
válasz
Winner_hun #932 üzenetére
Köszönöm!
-
dodopek
addikt
Sziasztok!
Keresek egy topicot, ahol haditechnikával, fegyvertechnikával ami kapcsolatos. -
dodopek
addikt
válasz
Bjørgersson #892 üzenetére
Köszönöm mindkettőtöknek!
-
dodopek
addikt
Sziasztok!
Valamikor jártam egy olyan topicban, ahol képeket szerkesztettek kérésre a hozzáértők. Meg tudjátok mondani, hogy melyik volt az?
Köszönöm! -
dodopek
addikt
Sziasztok!
220v elektromos árammal, kábelezéssel, hasonlóval kapcsolatos általános topicot keresek...Köszi!
-
dodopek
addikt
Számtalanszor jártam már ott régebben, most mégsem találom a laptop, és a hardver beárazós topicot.
Köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Mobil flották
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Építő/felújító topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- HP EliteBook 820 G2 i5-8300U 8GB 256GB SSD 12.5" 1 év garancia
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- ÚJ Gamer PC-k - készletről - azonnal - számlával - 2 év garanciával - www.olcsogamerpc.hu
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- Update 08.01. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest