- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor 400: renderkép és európai ár is kiszivárgott a telefonról
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Netfone
Aktív témák
-
ludsimon
veterán
válasz
venember83 #31087 üzenetére
Erre gondoltál?
Felülve az ágyból készítettem.A képen a két zár az pedig a Neuzeré, a sodrony az első kereket védi, az U pedig az összes többit.
Ha lenne 50k-s zár, még azzal se merném sehova lezárni a Scottot.
Nálunk meg nem egyszerű, a suliban távműködtetésű a kapu, és mivel már 1 éve csak bringával, így gondolom (remélem), hogy megismer. -
KaraDani
addikt
válasz
Te miről beszélsz, elvetemültek, meg bringával alszanak, ki
Éjfélkor álltam neki belsőt ragaztani, majd utána mezeket próbáltam, utána fél kettőkör rámjött hogy a lánc sincs lekenve a vasárnapi mosás óta, de akkor már le is tisztítom rendesen
Fél háromkor jött ki barántőm, hogy tudom mennyi az idő? Mondom tudom, megyek csak még átpörgetem az olajat
Lezuhanyoztam, és befeküttem barátnőm és a bringája közé az ágyba
Jah és hogy ennyi fáradozás után, hogy ma tipp-topp bicajjal mehessek, a tegnapi bkv után, kapok egy ilyen időt? Nincs igazság
-
válasz
Én nem vele alszom de egy szobába lakunk
Aktív témák
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 3420 - i5-11GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! NVIDIA!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest