Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Aktív témák
-
CurrentValue
tag
válasz
Kazimír #45023 üzenetére
nálam WD40 és ujrakenés elég instant, lehet nem a legjobb megoldás
én kérdésem:
Milyen belsőt ajánlotok, és mennyire van értelme a defektvédő haboknak meg többi humbuk cuccnak? Bírnám ha pár gramm többletért soha nem kellene tartanom a defekttől ( természetesen light használat, mellett nem akácosba). Kicsit a mostani slickek megadták az utálatot a felni szerelgetés miatt. ( mondjuk takeyard kollégától azt hiszem sikerül egy komprumisszumos külsőt szerválni emészthető áron. )
azon is gondolkodtam hogy a gyári kerékszettet meghagyom a slickel és kéne szerezni olcsón valami hasonló tudásu kerékszettet mint ami a Konámba van gyárilag. Valakinek esetleg elfekvőbe a sufniba?Meg a hátsó kerekem kotyog?! kb 3-4mm-t , eezzel mit kezdjek? Esetleg valami LELKIISMERETES szerelőt tudtok-e? Az eddigi hely ahova vittem szerintem csak lehuzott, a bringám eleje is kotyog, de azt mondta tökéletes ( kb 3-4cm lehet amit bolint ha elsőféket huzok, amugy meg 203as tárcsát szerettem volna feltenni,de igy minek?)
Aktív témák
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Jabra Speak 410 MS - PHS001U 7410-109 és 7410-209 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest