- Apple Watch
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Netfone
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Arlekim #4612 üzenetére
Drupalra itt van egy ügyes eszköz:
http://isthissitebuiltwithdrupal.com/Joomlához, WordPress-hez nem tudom, írtak-e ilyen detektáló eszközt, én nem találtam.
Mindenesetre Joomla felismeréséről (amúgy elég jellegzetes URL-eket generál):
http://odino.org/how-to-discover-if-a-site-has-been-built-with-joomla/
WordPress-nél is berakja magát alapból a meta tagek közé (generator):
http://wordpress.org/support/topic/is-this-site-been-built-using-wordpress
ez persze könnyen kiszedhető, majd hátha a WordPress könnyen felismerhető egyéb sajátosságairól más is mond valamit. -
cidalain
veterán
válasz
Arlekim #4616 üzenetére
akkor a legegyszerűbb, ha elkéred a tulajtól a készítők elérhetőségét, és te magad beszélsz velük.
Nekem is volt már ilyen, hogy egy designernek tettem a művel alá egy motort, aztán a tulaj egy-két évre rá mást akart de másik designerrel. de a motort meg akarta, mert az kiválóan ment. így az új grafikus megkeresett, és egyeztetett hogy mi módon lehetne átrakni a motort, meg stbstb.
én elég kulturáltan álltam a dologhoz, az új srác is értelmes volt, így csak max 2×1 órát kellett foglalkoznom a dologgal, de ezért nem kértem semmit sem. írtam neki is user guide-ot, meg a fejlesztéshez pár okosságot. sőt egy bugot is észrevettem, és javítottam.mondjuk ez is tanulságos:
kellett az aktuális hónap, meg a következő. timestampet kellett összeraknom, és a hónapnál a +1-el növeltem meg. de ez így nagyon nem volt oké mert pl január 31-én időbélyegnél ha hozzáadsz egy hónapot az február 31 lenne de olyan nincs. helyette lett március 3.-a. és akkor ez már a következő utáni hónap lett.
de ilyen apróságokba nem gondol bele elsőre az ember -
cidalain
veterán
válasz
Arlekim #4614 üzenetére
lehet hogy egyszerűbb, hogyha elkéred a hozzáféréseket (mivel úgyis dolgoztatni akarnak veled az oldalon, erre később amúgy is szükséged van).
belépsz FTP-re, és MYSQL-be, és megnézed milyen motor fut rajta. Innen általában már kikövetkeztethető.
illetve még a saját fejlesztésű motor is szóba jöhet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged