- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- iPhone topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Fotók, videók mobillal
- Netfone
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
REDeath
őstag
te jó ég, rájöttem!!!!!!!!!!!!!!! (tutorial.hu-n eszembe jutott hogy van ilyen
)
[link] hátha még valakinek hasznos lesz, mivel igencsak egyszerű!!!!!!
Viszont az érdekelne hogy hátteret (elég csak szín is) hol lehet tenni a body-n kívűli résznek?
(ja és megnéztem dw-ben ha az edit-page propertiesben autot írunk az ugyanaz csak rákérdez hogy biztos akarom-e mert nem szabványos css. ezt csak utólag vettem észre mivel elsőre nem css-be tettem, csak simán a body után írtam, így véleményem szerint egyszerűbb is)
ezzel a módszerrel amúgy (css-ben vagy anélkül) a split nézet is jó
[Szerkesztve] -
orbano
félisten
mit értesz layer alatt?
ugyebár középre nem tudsz semmit sem célirányosan igazítani. egy egy objektum tartalmát tudod középre igazítani. tehát ha valamit az egész oldalhoz képest középre akarsz igazítani, akkor vagy a body igazítását rakod centerre, vagy, ha van olyan dolog amit nem akarsz, akkor beleraksz egy ''objektumot'' (div, vagy table pl.), amit 100%-os szélességgel (és/vagy magassággal) adsz meg, és ebbe teszed azt a ''layeredet'', amit mindig középen akarsz. Minden mást az ''objektumon'' kívülre teszel.
Persze ilyenkor abszolút helyzeteket nem adhatsz meg, mert bukod az align által mgeadott pozíciókat, így a középre igazított ''layerben'' mindent sorfolytonosan, vagy relatív pozícióval adsz meg (a ''layerhez'' képest, így ha a layert mozgatja a középre igazító ''objektumod'', amit meg mozgat a body, amit mozgat a böngészőablak render felülete, akkor a relatív pozíciójú elemeid szépen követik).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Redmi Pad Pro, 6GB/128GB, még garanciális
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest