Hirdetés
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- One mobilszolgáltatások
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
olivera88
üzenetére
"Nem használunk CMS t.
"
Az jelen esetben nem baj, hogy nem használtok CMS-t, mert szabadon bele tudsz nyúlni a kódba, anélkül, hogy el kellene magyarázni a modul-/komponens-/pluginkészítés alapjait. A koordinátás dologra nem tudok most mit mondani, mert ennyire nem nézegettem meg a radaros dolgot, mert cidalain múltkor ahogy elnéztem, töviről hegyire elmagyarázta neked, szóval indulj ki az ő kapcsolódó hsz.-eiből. -
cidalain
veterán
válasz
olivera88
üzenetére
Vagy van koordinata a kephez, akkor nyert ugyed van.
Ha nincs akkor csak a viszonyitasi pontok alapjan tudod beloni - pl en neked a multkorit az orszaghatarok, es a jelolt varosok alapjan hoztam jo helyre.
Ha nincs viszonyitasi pont a kepen akkor sehogy nem tudod a terkepre rahelyezni, vagyis ra tudod, csak hogy jo helyen van e az soha nem derul ki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision 7720,17.3",FHD,i7-7820HQ,16GB DDR4,256GB SSD,P3000 6GB VGA,WIN11
- Dali Oberon vocal
- DDR5 G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 6000MHz (AMD EXPO) 32GB - F5-6000J2836G16GX2-TZ5
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 238 Ciklus - 88% akku - MAGYAR
- RTX 4090 - 9800x3d - ASUS ROG STRIX X870E-E - 32GB 6000MHz CL30 - HYTE Y70 Touch Infinite
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Bontatlan, Sony PS5 PRO Pro 2TB, lemez mentes verzió
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB,Uj, Bontatlan,36 hónap garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
"