- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Egy óra, két rendszer
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hun'reeth
őstag
Nos a probléma még mindíg fennáll!
Ami esetleg érdekes lehet (domain) miatt:
- ami megy: hardwired.hu, prog.hu
- ami nem: prohardver.hu, hazi-mozi.hu, it.news.hu
Úgy tűnik mindenféle spywaretől sikerült megszabadulni.
[Szerkesztve] -
Hun'reeth
őstag
Az tuti, hogy nem CoolWebSearch. Azt ismerem és pl. a CWSredder épp az ellen van.
Nem hinném, hogy a csomag akad el mert a hálón lévő többi gép ugyanazon a routeren van és simán megy minden.
Ma reggel egy ideig nem ment a dolog. Amikor nem megy más domain-ről sem megy. Pl: az it.news.hu sem ment.
Most épp megy.
Valahogy sikerült elérnem, hogy már nem dob el az említett IP -re tehát nincsenek kedves-nedves oldalak. Mondjuk ahány spyware-t rászabadítottam nem csodálom.
Azt a furcsaságot fedeztem fel, hogy ha a könyvjelző/kedvenc mappából indítom a ph-t megy. Beírva nem megy.
Kösz mindenkinek az ötleteket. -
Hun'reeth
őstag
Amit még nem írtam. Néha beugrik. Most is épp megy. Most a saját gépről írok.
-
Hun'reeth
őstag
A következő a gondom:
Egyszerűen a benti céges gépemről képtelenség elindítni a prohardver-t! Valami rosszindulatú féreg vagy vírus nem tudom mi lehet. Csak erről a gépről azaz a hálózat többi gépéről megy.
IA firefox-al nem indul el az oldal, a hibaüzenet szerint a kiszolgáló nem található.
Ha explorerrel próbálom eldob a 195.225.177.18 -as IP címre és szép kis nyalánkságok jönnek be mint: Auut.com, Searcathand.com, Wbr4.com, Qwerti.com amik mindenféle keresők és persze szép sex-url-ekkel vannak tele.
Eleve fut a Kerio + Spybot S&D, Avast!, Antivir, de ettől függetlenül valahogy feljutott a gépre és nem tudok vele mit csinálni.
A router egy smc 7004vbr sajnos IP-t nem tudok vele blokkolni (vagy nem találtam meg) az url blokk sem megy mert nem változik az url látszólag a www.prohardver.hu -n vagyok de ezek az oldalak jönnek be.
A gond csak és kizárólag a ph-t érinti bármilyen más oldal bejön gond nélkül!!! Ez az ami igazán érdekes.
Van valakinek ötlete esetleg tapasztalata ilyesmiről?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest