- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
Hirdetés
Aktív témák
-
Wyll
őstag
válasz
Taifa Díaz #3540 üzenetére
Figyi Taifa, nekünk te a 400. ember vagy kábé aki ugyanúgy jött oda, hogy nem olvasott el semmit.
Igen, lehet hogy nem szánunk rá 15 sort, mint TomWexX, hogy elmagyarázzuk külön csak ott csak neked mindazt, amit már eddig is kb ezerszer leírtunk, ráadásul benne van a topik nevében és a topiktudnivalók között is. Bocsánat érte, de rohadt fárasztó az egész és már kábé sírva röhögünk kínunkban... Megérted ezt? (Elvégre te olyan intelligens vagy..)De ha szeretnéd, én mindenki előtt nyilvánosan is bocsánatot kérek tőled oké?!
(én ugyanis nemcsak intelligens vagyok, hanem rohadt erős is!)
Mindazonáltal valahol az intelligenciához tartozik szerintem az is, hogy az ember nem villog direkt módon a saját intelligenciájával. (mondjuk itt szerintem nem is volt villogtatás
) Ahogy a szerénységnek is része a saját szerénységünk nem-vélelmezése.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Taifa Díaz #3540 üzenetére
Mert a te stílusod aztán rohadt intelligens, a másik topikban még mindig a szájkarate megy, mert nem bírtad elolvasni azt a pár oldalt, most meg megy a sírás.
-
TomWexX
addikt
válasz
Taifa Díaz #3518 üzenetére
Szerintem ebből a Besenyőpistabácsi képből egy ügyes arcképgyáros ki tudna hozni PH kompatibilis verziót, és szerintem az jól is nézne ki, de a stílusod miatt ne várd hogy ezek után bárki is kedvességből neki fog állni. Fogd fel hogy vannak szabályok, és ne kezdj bele az óvoda szintű besértődésbe', itt egyedül NEKED érdeked hogy legyen egyéni arcképed. Ha normális hangnemben jöttél volna ide, nagy eséllyel már viselhetnéd is Pistabácsit'.
Most viszont van 2 hónapod arra hogy változtass a stílusodon, addig remélhetőleg az arckép szerkesztésben/beállításban illetékesek is megbékélnek és "elfelejtik" a hisztidet.
A láthatatlan arckép ötleted meg nem más mint egy orbitális trollkodás, ezt ha nooooormááális'(?) vagy akkor te is jól tudod. -
vond
MODERÁTOR
válasz
Taifa Díaz #3513 üzenetére
"Én már most marhára kezdem unni az arcképszerkesztéssel kapcsolatos borzasztóan negatív, segíteni abszolút képtelen hozzáállását az illetékeseknek."
Igen, végülis azért áldoznak az "illetékesek" hosszú órákat, napokat az életükből, azért csinálják már évek óta teljesen önzetlenül, mindenféle ellentételezés nélkül, puszta jótékonyságból, mert annyira "negatívak, és segíteni abszolút képtelenek".
Ezzel szemben a kérvényezők jó nagy része még arra is képtelen, hogy egyszer figyelmesen elolvassa a szabályokat, kéréseket, és ezek alapján álljon neki az egész arcképkészítési folyamatnak.
Ez tényleg egy nagyon nagy feladat.
-
Tamoo
nagyúr
válasz
Taifa Díaz #3511 üzenetére
Szerintem ne rabold ezzel a saját idődet. Persze ha csak önmagad szórakoztatása a cél, akkor egész nyugodtan.
Nem sértésként, de ennyiből látszik, hogy nem fogod tudni olyanra megcsinálni, hogy a kritériumoknak megfeleljen. -
válasz
ez a Besenyő Pista bácsi akar lenni?
Katasztrófa.
- külső kontúrok össze vissza szőrösek
- belső kontúrok unblock nem léteznek
- mi a tök ez a háttér mögötte? Láttál már hátteret bármelyik avatarnál az oldalon?
- túlságosan fakó
- a válla le van csapva teljesen
- sok a ruhán is a túl világos folt, zavaró, mert kicsibe hülyén néz ki.
- ha ez egy forrás, akkor túlságosan kicsi.Ezek az elsődleges okai, hogy miért nem jó, most. Forrásként talán jó lehet, ha van nagyobb méretben.
"Én már most marhára kezdem unni az arcképszerkesztéssel kapcsolatos borzasztóan negatív, segíteni abszolút képtelen hozzáállását az illetékeseknek." - akkor ezzel a mondatoddal engem sikeresen ki is lőttél, mint segíteni szándékozó illetékes. Mert nem fogok.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Taifa Díaz #3513 üzenetére
Itt van öt random kép, még mindig teljes mértékben?
A szabályokban minden le van írva érthetően, innentől csak rajtad múlik, hogy megérted-e egyáltalán mi az ami alkalmas forrásképnek / arcképnek és mi az ami nem. Gondolom Besenyő Pista bácsi van a képen, de egyedül is el tudom dönteni hova írok és hova nem.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Nem, szerinted mennyire hasonlít a stílusa az oldalon használt arcképekére?
Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hardcore café
- Battlefield 6
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- RTX 3060 TI játék csúnyaságok (Stalker 2, Manor Lords)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen egeret válasszak?
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i7-1165G7 I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest