- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
Hirdetés
Aktív témák
-
Wyll
őstag
Nyehh... én is pont megcsináltam
-
Psychonaut
veterán
Majdnem tokeletes, meg a kis feher foltokat/pottyoket (allanal van nehany, illetve a fule helyen, homlokan keves) ha kiszedned belole, az jo lenne, illetve szerintem a szemfeherjen lehetne kicsit valtoztatni, ilyen homogen feheren nagyon kilog a kepbol. De nagyjabol ennyi a hiba osszesen, nagyon jo.
-
kutga
félisten
A kakas nagyon jó lett, le a kalappal. Gyakorolgatok akkor még, mindenesetre első körben ez is nagyon tetszik, lehet kérvényezem is. A pingvinnel tudtál valamit kezdeni?
liksoft Köszönöm a tanácsokat, próbálkozom, ha a kakast választom két évig marad, lesz idő kitapasztalni.
-
liksoft
nagyúr
[link] A linkelt ikon a Hard Disk Sentinel program ikonja. Nem tartom túl szerencsésnek, na a színvilága hozzákötődne a programhoz. Sentinel kolléga itt tevékenykedik, topikot tart fent, pont a programmal való kérdésekkel kapcsolatban. Scope2007 kollégát is megkérdem a HDD miért kötődik hozzá, mert adatmentéssel meg én foglalkozom.
Szerk: Jelzem hdsentinelnek is, és megkérem írja ide a saját véleményét.
-
need
addikt
az most a gondom..
[hogy itt]
kell egy nagy ami 1718 hsz. és egy kicsi is...én leszedtem a képet és átméreteztem de a háttérkép más szín lett
megtennéd hogy csinálsz egy kicsit is..?
-
Thome
veterán
-
Wyll
őstag
Na igen, gondoltam persze, hogy valami ilyesmiről van szó. Szerintem sincs ezzel probléma, tartani kell a színvonalat és kész (mondjuk egy-két régebbi tényleg kritikán aluli, de ez van
)
Tessék Giot, itt van eredeti orientációval is
Nekem mindegy merre néz, majd a modikkal kell alkudozni ha beszólnak
-
Wyll
őstag
Mindamellett meg kell jegyeznem, hogy nekem tökre tetszik ez a kép, és eleve nagyon közel áll az itteni avatar-konvencióhoz, tehát gyakorlatilag csak ki kell vágni, megfordítani, lekicsinyíteni és kész. Még a színét, világosságát állítottam kicsit meg domborítottam az arcán, de sztem kb ez lenne belőle:
Egy esélyt szerintem megérdemel, aztán max. ha nem hát nem.
-
vans?
őstag
Kivehetetlen?
Remelem Kidusek velemenye nem ez lesz, nekem nagyon tetszik... Es barmennyire is az van kiirva, hogy rajzos figurak kellenek, nagyon sokaknak van fenykepbol keszitett avatarja.
A rajzos figurak elobb-utobb elfogynak, legalabbis en nem tudok olyat mondani, amit szeretek, es meg senkinek nincs.
-
Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest