- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Racze
tag
Igen, sajnos azokkal irreálisan sok a munka, és sok esetben a végleges verzió se lesz olyan szép, mint azt a kérvényező szeretné, ezért is lett bevezetve az a szabály, hogy fotóból senki ne kérjen avatart. Viszont a második linked szerintem teljesen jó, nem lenne vele túl sok munka, hogy ha rábólintasz, és tetszik is, akkor abból ki lehet hozni egy kis arcképet (de ha nem gond, azt már csak holnap tudom elkezdeni).
-
Wyll
őstag
Szerintem ez volt az, csak régebben asszem simán Képszerkesztő volna a neve. Mivel azonban a legtöbben avatarral kapcsolatos ügyben jöttek ide is, ezért lett ez ami most.
Mivel unofficial, nyugodtan megírhatod, hogy mit szeretnél. (Kevésbé lenne teleszemetelve, mint így, hogy háromszor megrágjuk előtte, hogy szabad-e írni egyáltalán
)
-
Wyll
őstag
-
Wyll
őstag
Ez a kép nem valami frankó avatarnak... Javaslom, olvasgass vissza ebben a topikban pár száz hozzászólást, és látni fogod, hogy milyen problémák szoktak előfordulni, mi a jó forráskép, mi az ami tuti nem fog már látszani ilyen kicsiben (pl a logo), stb.
Egyelőre összehoztam ebből egy ilyet:Racze: ezeket nyugodtan beteheted szerintem ide is, itt szoktuk gyűjteni a fel nem használt, vagy csak hobbiból készített, esetleg félig kész avatarokat, és ezek szerintem marha jók!
Aktív témák
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Samsung Galaxy Watch 4 Classic, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest