Hirdetés
- iPhone topik
- Yettel topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Itt a Redmi Turbo 4 Pro, az első készülék Snapdragon 8s Gen 4 alapokon
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dimond G
senior tag
Ma kaptam meg a készüléket és eddig pozitív a tapasztalatom. A sima GTR-t váltotta és IOS felhasználó vagyok! Ami tetszik, hogy hamar csatlakozik, ha a telón nincs net és lekapcsolódik!
Kijelző pazar, Tetszik, vékonyabb, kicsit kisebb a készülék! Zepp alkalmazásnál csak annyit, hogy elég idegesítő számomra, hogy az app jelzéseket egyenként kell aktiválni felbukkanásuk után, ha azt akarom, hogy jelezzen az óra!
Amúgy erős a rezgő motorja, ami ébresztésnél jól jön!
Szóval tetszik a cucc! -
swayze
tag
Ez jól hangzik, de az 500 mha akkumulátor szerintem nem valós, elvégre a nagy verzióban is 475 mha-es van.
-
BiP
nagyúr
Ez elég izgalmasan hangzik. A sima GTR-eket én nagynak érzem, jó lenne egy kisebb változat. Bár félő, hogy háttértár + ezáltal telefon nélküli önálló zenelejátszás BT-n keresztül ebben sem lesz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ahogy a GTS-ből készül kisebb változat, úgy idén a GTR is megkapja első minijét.
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen NAS-t vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Dark Souls sorozat
- Milyen videókártyát?
- Raspberry Pi
- Bitcoint követelnek a svájci jegybankba
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra tokok
- Apple Pencil USB-C (A3085) Érintőceruza, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
- Apple Airtag új, bontatlan és tokok - Darabra is 1db/11eFT 2db/21eFT 3db/31eFT
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Samsung S Pen érintő ceruza gyári, újszerű, több db
- BESZÁMÍTÁS! ZOTAC TRINITY OC RTX 3090 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 Seasonic 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest