Hirdetés
Hirdetés
-
Project Odyssey - Képeken a Blizzard törölt túlélőjátéka
gp Egy teljesen új világban játszódó program lett volna a végül elkaszált projekt.
-
Spyra: nagynyomású, akkus, automata vízipuska
lo Type-C port, egy töltéssel 2200 lövés, több, mint 2 kg-os súly, automata víz felszívás... Start the epic! :)
-
IFA 2024: Vivobookok triójával készült az ASUS
ph Egy klasszikus és két 360 fokban kihajtható modell érkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Osnyak
kezdő
Én nem igazán tudom hova tenni ezeket az A0-ás Samsungokat.
-
viktorcrow69
újonc
Ez egyből megy is a kukába
Galaxy S24 Ultra
-
judas13
addikt
Kuka nem kuka. Akárhogyis, a top 10 best selling mobile phones listára mindenesetre csak felmászott az A05 (10-1,4%-al).
Gondolom hasonlóra számít majd most is a Samsung.[ Szerkesztve ]
"Aki nem hoz döntést, az hatalmas döntést hoz."
-
De legalább egy G96 vagy G99 került volna bele... Vagy mittomén egy Dimensity 700 valahonnan...
Black Shark Watch GT okosóra eladó, vadiúj bontatlan.
-
hdavid1
tag
Cégesnek teljesen jók ezek. Nálunk a cégesben Helio P35 van, alapfeladatokra még ez is megfelel, másra meg úgysincs használva.
-
KIFLEE
csendes tag
Kb mindenben ugyanaz de ki adják mégegyszer. Mikor fog ez véget érni.
-
totopad
senior tag
Mindkét szülőnél aktuális volt idén a készülékcsere, hosszas győzködés után, sikerült őket meggyőznöm, hogy legalább valami belépőszintre kellene cserélni, az egyre használhatatlanabb régi Samukat. Na itt jött a következő probléma. Én iPhone-os vagyok ősidők óta, nálam ez nem kérdés, de, hogy, mikor megnéztem a 100.000 huf környéki készülékkinálatot, elsirtam magam. Ebből, mégis, hogy és mit válasszak nekik?
Aztán, arra jutottunk, hogy a terméktámogatás időtartalma volt a legfontosabb, igy maradt a Samu. De még Itt is, olyan mennyiségű opció volt, hogy 3 napnyi készülékteszt nézés után feladtam és a legopcionálisabbakat sikerült kiválasztani, ami anyagi szempontból jól nézett ki, igy lett elöször egy A54, majd egy A35. De, hogyebben a kategóriában, ember legyen a talpán, aki specifikáció alapján, akar készüléket választani... Redmi-k, Honork, Poco-k... -
moleculez
veterán
Nálunk a cégesek A15-k, kb ugyanez a kategória (ok valamivel értelmezhetőbb). Na arra pont elég, hogy a gyártósori irodákban üljön vagy annak 50m-es körzetében, Teams, Outlook, WhatsApp, neten gyorsan megnéznibezt-azt, azt kész. Kb itt is ez a helyzet. A kamera annyira elég hogy lefotózzanak egy hibát és átküldjék ide-oda. Nem ezzel fognak NatGeonak fotózni🤷🏼♂️. Ez ilyen. Helyén kell kezelni.
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
tDr1v3r
veterán
válasz moleculez #13 üzenetére
Nekem erre az A03 is elég volt. Teams, Zoom ment, böngészni meg Redditezni is tudtam, levelezés is patentul ment... többre nem is kellett, de ezeket maradéktalanul teljesítette.
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
this is life
Ármester
Nálunk android go-t váltott (ami akkora retek volt, hogy csak restart után lehetett emait küldeni) ahhoz képest high és űrtech minden téren, rendszer szinten, jól kapkodta a lábát nincs fc, percekig tartó lag és tsai.
Az öröm két évig tartott, mert strapa mobilokat (alsó polc mtk helio a20) kaptunk a samu A0X helyett....Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
ddaydome
senior tag
Hát ezen a szinten inkább a xiaomi megoldásai a jobbak szerintem. Kapsz hozzá töltőt is meg hyper os meg stb.....
"Ha meg kell b...ódni, akkor meg kell b...ódni......."
-
-
janeszgol
félisten
Alapfeladatokra teljesen jo az A0x(s) es az A1x kategoria, sot az A15 mar nem marad el a tobbitol (pl Redmi). Nekem A04s van, anyamnak vettem, de nagyolta. A Redmi Note 12 csalad melle nem tennem (120hz-es oled kijelzo), a sima Redmik melle sem. Mert elavultabb. Es ilyen az A05 is, meg ahogy olvasom az A06 is ilyen lesz. De telefonnak pici okossaggal teljesen jo az A04s, A05. A legminimumnak.
Ezek a telefonok hogyis mondjam azoknak keszul, akik eddig ilyen Alcatel 1B, a Navon rettenetek stb telokat vettek, azaz a legaljat a beleponek is.
Az A04s raadasul 3 GB rammal rendelkezik, szoval meg nem tettem fel az A14-et. Azon One UI core van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lexus, Toyota topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen egeret válasszak?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- SQL kérdések
- Hyundai, Kia topik
- Vallás
- Yettel topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft