- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Google Pixel topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
Alapfeladatokra teljesen jo az A0x(s) es az A1x kategoria, sot az A15 mar nem marad el a tobbitol (pl Redmi). Nekem A04s van, anyamnak vettem, de nagyolta. A Redmi Note 12 csalad melle nem tennem (120hz-es oled kijelzo), a sima Redmik melle sem. Mert elavultabb. Es ilyen az A05 is, meg ahogy olvasom az A06 is ilyen lesz. De telefonnak pici okossaggal teljesen jo az A04s, A05. A legminimumnak.
Ezek a telefonok hogyis mondjam azoknak keszul, akik eddig ilyen Alcatel 1B, a Navon rettenetek stb telokat vettek, azaz a legaljat a beleponek is.
Az A04s raadasul 3 GB rammal rendelkezik, szoval meg nem tettem fel az A14-et. Azon One UI core van.
-
-
ddaydome
senior tag
Hát ezen a szinten inkább a xiaomi megoldásai a jobbak szerintem. Kapsz hozzá töltőt is meg hyper os meg stb.....
-
Nálunk android go-t váltott (ami akkora retek volt, hogy csak restart után lehetett emait küldeni) ahhoz képest high és űrtech minden téren, rendszer szinten, jól kapkodta a lábát nincs fc, percekig tartó lag és tsai.
Az öröm két évig tartott, mert strapa mobilokat (alsó polc mtk helio a20) kaptunk a samu A0X helyett.... -
moleculez
veterán
Nálunk a cégesek A15-k, kb ugyanez a kategória (ok valamivel értelmezhetőbb). Na arra pont elég, hogy a gyártósori irodákban üljön vagy annak 50m-es körzetében, Teams, Outlook, WhatsApp, neten gyorsan megnéznibezt-azt, azt kész. Kb itt is ez a helyzet. A kamera annyira elég hogy lefotózzanak egy hibát és átküldjék ide-oda. Nem ezzel fognak NatGeonak fotózni🤷🏼♂️. Ez ilyen. Helyén kell kezelni.
-
totopad
senior tag
Mindkét szülőnél aktuális volt idén a készülékcsere, hosszas győzködés után, sikerült őket meggyőznöm, hogy legalább valami belépőszintre kellene cserélni, az egyre használhatatlanabb régi Samukat. Na itt jött a következő probléma. Én iPhone-os vagyok ősidők óta, nálam ez nem kérdés, de, hogy, mikor megnéztem a 100.000 huf környéki készülékkinálatot, elsirtam magam. Ebből, mégis, hogy és mit válasszak nekik?
Aztán, arra jutottunk, hogy a terméktámogatás időtartalma volt a legfontosabb, igy maradt a Samu. De még Itt is, olyan mennyiségű opció volt, hogy 3 napnyi készülékteszt nézés után feladtam és a legopcionálisabbakat sikerült kiválasztani, ami anyagi szempontból jól nézett ki, igy lett elöször egy A54, majd egy A35. De, hogyebben a kategóriában, ember legyen a talpán, aki specifikáció alapján, akar készüléket választani... Redmi-k, Honork, Poco-k... -
KIFLEE
tag
Kb mindenben ugyanaz de ki adják mégegyszer. Mikor fog ez véget érni.
-
hdavid1
tag
Cégesnek teljesen jók ezek. Nálunk a cégesben Helio P35 van, alapfeladatokra még ez is megfelel, másra meg úgysincs használva.
-
De legalább egy G96 vagy G99 került volna bele... Vagy mittomén egy Dimensity 700 valahonnan...
-
judas13
addikt
Kuka nem kuka. Akárhogyis, a top 10 best selling mobile phones listára mindenesetre csak felmászott az A05 (10-1,4%-al).
Gondolom hasonlóra számít majd most is a Samsung. -
viktorcrow69
újonc
Ez egyből megy is a kukába
-
Osnyak
kezdő
Én nem igazán tudom hova tenni ezeket az A0-ás Samsungokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen légkondit a lakásba?
- HTPC (házimozi PC) topik
- Zelda Játékok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Ingatlanos topic!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest