Hirdetés
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
trassher
addikt
hali
az lenne a gondom hohy winxp indulás után nem jön be se a tálca se az ikonok szóval az egész asztal. ha a feladatkezelőben beírom folyamatnak az explorer.exe-t akkor se jön be csak a dokumentumok mappa. épp most futtatok egy spyware terminatort de eddug nem talált semmit pedig frissítve van. ha utána se lesz jó futtassak még kaspersky-t is? -
trassher
addikt
Most nyomom a scan-t. Nem is mondtam, ma volt 1 menetem a kis buzik ellen. Fórumzok egyszercsak mit ad isten kék képernyő, szokásos szöveg. Reset jön a win üdvözlés de semmi más csak háttér. Előszedem a feladatkezelőt hogy elindítom az explorer.exe-t erre semmi. Utána ugyanígy Ad-Aware végigmegy 3 találat, karantén utána minden bejött 1ből.
Ui.: 45%-nál 30 kritikus ojektum
[Szerkesztve] -
trassher
addikt
Hali!
Most szedtem az Ad-aware progit és sztem elég jó. Mostanság mindíg bejötek ilyen SpyAxe meg SpyTrooper-t reklámozó oldalak és b@szottul idegesített plusz még a tálcán is villogott 1 kis sárga ! ami azt szajkózta hogy Your computer is infected meg hasonlók. Szúrtam neki egy Kaspersky-t aztán Ad-aware-t és már jó is. Csak a kezdőlapot nem tom átállítani mivel az még mindíg reklámozza Malvarewipe termékeit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Apple iPhone 13 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% Akku
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Új DELL UltraSharp U2722DE 27" monitor QHD LCD IPS 27% ÁFÁs
- Apple iPhone Air Space Black 256 GB Használt, újszerű 100% akku / 7 ciklus 2026. 09.25
- Ritkaság! 17" Dell XPS 9720 - i7 12th gen 27% Áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest