Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aky
tag
Sziasztok. Kerdesem lenne az Outpost firewall hasznaloihoz, de az sem baj ha mas segit

Feltelepitettem es egesz jol is mukodik meg vagyok vele elegedve, csak egy problemam van, nem tudom engedelyeztetni a kapcsolatot a laptop es az xboxom kozott. Ha Total Commanderben ftp-vel csatlakozom az xboxhoz az tokeletesen mukodik , mivel az outpost automatikusan letrehozta a szabalyt. De ha siman parancssorbol probalom megpingelni az xboxot nem jon vissza valasz. A boxom ip-je: 192.168.0.155 a laptope pedig 192.168.186. Nagyon megkoszonnem ha valaki elmondana hogy tudom beallitani a tuzfalat hogy mukodjon a kapcsolat kozottuk.
Valaszokat elore is koszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- Eladó Samsung Galaxy S22 8/128GB / 12 hó jótállás
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest