Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Jelentősen átalakulhat a Xiaomi 17 Ultra kamerarendszere
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lmh
őstag
válasz
eurolac
üzenetére
Köszi szépen! Hülye vagyok, h nem néztem meg, hogy válaszolt-e vki forumon, már elkezdtem ujrarakni az xpt
de csak a C-t formatáltam, (D-n hagytam pár fontosabb dolgot) ha továbbra is fenn áll a hiba, mindenféleképp kiprobálom amiket irtál.AVG 9.0 vagy 8.5 virusirtot töltöttem le egy kisebb hiba javitására és sztem azzal együtt jött le. Pedig elég megbizható helyröl töltöttem.
-
Lmh
őstag
Sziasztok!
Sikerült "beszereznem" az Antimalware Doctor nevű ál-virusirtot! Folyton ál-figyelmeztetésekkel bombáz és csak sok kattintással tudom eltüntetni. Uninstallja nincs, vezérlőpultbol nem lehet eltávolitani, kereső nem találja, folyamatok között sem találom....
Letörölhetelen!
Jah, a Malwarebyte's Anti-Malware progija sem szedi le! megtalálja, kiirja, h eltávolitotta, de ugyanugy ott marad ez a rohadék. Ha vki ismeri vagy tud segiteni, nagyon hálás lennék!
köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- ::::: HATALMAS LEÁRAZÁSOK! I JOGTISZTA MICROSOFT TERMÉKEK I 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I 10 ÉV GARANCIA ::::
- PC Game Pass előfizetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- HP EliteDesk 800 G5 DM Desktop Mini - Intel Core i5-9500T 16GB 256GB SSD (utolsó darab) (ELKELT)
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 Dock
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
de csak a C-t formatáltam, (D-n hagytam pár fontosabb dolgot) ha továbbra is fenn áll a hiba, mindenféleképp kiprobálom amiket irtál.