Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ssmet

csendes tag

válasz blattida #1205 üzenetére

Csau Blattida!!!

Sikerült megoldanom a problémát, de előbb frissítenem kellett a Spyware Doctor és aztán regisztrálnom kellett a progit, mert scan után kiírta, h lejárt a próbaverzió és, ha kiakarom törölni a jelenleg talált és a próbaverzió alatt talált spyware-ket regisztrálnom kell. www.serials.ws oldalt megnyittam megkerestem a serialt és a usert és regisztráltam. A számítógép kikapcsolt és csak hosszú idő után jött vissza az aztal, de azóta megyen szépen a gépem és már nem idegesít ami a legjobban zavart.
    Amúgy miért írta azt, h ha kiakarom törölni a próbaverzió és ...alatt talált spyware-ket regeljek? Próba alatt nem is törölt???

• ssmet

csendes tag

Hát igen van problémám egy rohadt Spyware.CyberLog-X nevű spyware software megtámadta a gépemet. De ezek a kva spyware irtó programok nem találják azt az egyet.
    Programok amiket használtam: CounterSpy (ez jó, de nem találja)
    Ad-Aware
    Spyware Doctor
    Kaspersky (tudom, h vírus irtó, de kipróbáltam ezt is)
    Avast! (ennek védelme alatt 2 trójait kaptam)
    NOD32 (erről nem is beszélek)

Mindék felvillannak alól a tálcán buborékok ez áll benne ha érdekel valakit:
    Your system is probably infected with latest version of Spyware.CyberLog-X.
    Type: Spyware
    Infection length: 266, 129 bytes
    Risk: High
    System Affected: Windows 95, 98, 2000, NT, 2003 Server,
    Windows XP, Windows Vista
    Behavior: Spyware.CyberLog-X is a spyware program that monitors user activity,
    logs keystrokes,and track Website visited.
    Symptoms: Low internet conection speed
    Low sytem perfomance
    Security center alerts
    Strange pop up windows
    Protection: Click OK to download antispyware software.

Muszaj voltam törölni az Internet Explorert, mert mindég bejöttek weboldalak amik még több vírust csempésztek át a gépembe, mint pl. a VirusHeat(soha ne töltsd le Avast! mindjárt jelez.)

Még előjön ilyen alert is:
    System Alert: Malware threats
    Your Computer is infected with a back door Trojan that allows
    the remote attacker to perform various mailcious actions.
    Click this baloon to download malware removal software.

De aztán ez nagyon idegesít, mert ha nem klikkelek rá akkor pattogó hangot hallgathatok mindég 10 másodperces szünettel.

Köszi a segítséget!!! Remélem olvassátok ezt a topic-ot.

Új hozzászólás Aktív témák