- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ssmet
csendes tag
válasz
blattida #1205 üzenetére
Csau Blattida!!!
Sikerült megoldanom a problémát, de előbb frissítenem kellett a Spyware Doctor és aztán regisztrálnom kellett a progit, mert scan után kiírta, h lejárt a próbaverzió és, ha kiakarom törölni a jelenleg talált és a próbaverzió alatt talált spyware-ket regisztrálnom kell. www.serials.ws oldalt megnyittam megkerestem a serialt és a usert és regisztráltam. A számítógép kikapcsolt és csak hosszú idő után jött vissza az aztal, de azóta megyen szépen a gépem és már nem idegesít ami a legjobban zavart.
Amúgy miért írta azt, h ha kiakarom törölni a próbaverzió és ...alatt talált spyware-ket regeljek? Próba alatt nem is törölt??? -
ssmet
csendes tag
Hát igen van problémám egy rohadt Spyware.CyberLog-X nevű spyware software megtámadta a gépemet. De ezek a kva spyware irtó programok nem találják azt az egyet.
Programok amiket használtam: CounterSpy (ez jó, de nem találja)
Ad-Aware
Spyware Doctor
Kaspersky (tudom, h vírus irtó, de kipróbáltam ezt is)
Avast! (ennek védelme alatt 2 trójait kaptam)
NOD32 (erről nem is beszélek)Mindék felvillannak alól a tálcán buborékok ez áll benne ha érdekel valakit:
Your system is probably infected with latest version of Spyware.CyberLog-X.
Type: Spyware
Infection length: 266, 129 bytes
Risk: High
System Affected: Windows 95, 98, 2000, NT, 2003 Server,
Windows XP, Windows Vista
Behavior: Spyware.CyberLog-X is a spyware program that monitors user activity,
logs keystrokes,and track Website visited.
Symptoms: Low internet conection speed
Low sytem perfomance
Security center alerts
Strange pop up windows
Protection: Click OK to download antispyware software.Muszaj voltam törölni az Internet Explorert, mert mindég bejöttek weboldalak amik még több vírust csempésztek át a gépembe, mint pl. a VirusHeat(soha ne töltsd le Avast! mindjárt jelez.)
Még előjön ilyen alert is:
System Alert: Malware threats
Your Computer is infected with a back door Trojan that allows
the remote attacker to perform various mailcious actions.
Click this baloon to download malware removal software.De aztán ez nagyon idegesít, mert ha nem klikkelek rá akkor pattogó hangot hallgathatok mindég 10 másodperces szünettel.
Köszi a segítséget!!! Remélem olvassátok ezt a topic-ot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest