Hirdetés
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Távozik az Apple vezérigazgatója
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomcsi23
veterán
Üdv!
Mit lehet tenni, ha a Spyware Terminatornál hiányoznak az ékezetes betűk?

-
tomcsi23
veterán
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Visszaállítást kikapcsoltam - eleve, csökkentett módban irottam, frissítettem mindent. Elküldtem a HijackThis riportot a mailodra. Az első még a spywares-s (amit linkeltél) előtt, a 2. már az utáni állapot.
Az üzenetküldőt kikapcsoltam, azóta még nem jött ablak.
Lefuttattam a spyware-scant, talált is még 6 cuccost, de újraindítva már nem talált (persze, leirtotta előtte).
Most rendben tűnik, azt leszámítva, hogy akad még párszor, hogy nem találja az adott oldalt, csak 3-4-edik frissítésre.
Tűzfal most épp nincsen, tegnap felraktam a Comodo-t, de úgy beállt tőle minden, hogy pihentetem picikét.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Köszi az eddigieket is
-
tomcsi23
veterán
Sziasztok!
Ezekkel a remek kis ablakokkal mit lehet kezdeni? [link] [link]
Lement már avast, ad-aware, spybot, meg ami itt a 690-691-ben olvasható is, de csak nyüzsögnek.
Valamint, észrevettem azt is, hogy a net úgy működik, mintha korlátozva lenne. Pl a tocsikba néhány képet nem hoz be, pár oldal csak részben nyílik meg, ftp-vel alig akar felmenni bármi is (lefele jön rendesen). Másik géppel rendben van, tehát nem a szolgáltató problémázik (ezúttal
).
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Arena Breakout: Infinite
- iPhone topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- A Ubisoft lerántja a leplet az Assassin’s Creed IV: Black Flag remake-ről
- Projektor topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel! 13 hónap ultimate - 50.000 ft
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - 12/512GB - Megkímélt szép állapotban.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Magic Keyboard billentyűzetek/ USB-C - Lighning/ 27% Áfás/ Ingyenes szállítás!
- Dell XPS 13 9310 i7-1185G7 16GB 512GB 13" FHD+ 1 év garancia
- HP EliteBook 840 G6, G5 14" i5, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)