- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Akciófigyelő: kedvezménnyel nyit az Earfun Air Pro 4+
- Motorola Moto G67 Power előzetes
Új hozzászólás Aktív témák
- 

tomcsi23 veterán Üdv! Mit lehet tenni, ha a Spyware Terminatornál hiányoznak az ékezetes betűk?  
- 

tomcsi23 veterán válasz  BlacKSouL

üzenetére BlacKSouL

üzenetéreVisszaállítást kikapcsoltam - eleve, csökkentett módban irottam, frissítettem mindent. Elküldtem a HijackThis riportot a mailodra. Az első még a spywares-s (amit linkeltél) előtt, a 2. már az utáni állapot. 
 Az üzenetküldőt kikapcsoltam, azóta még nem jött ablak. 
 Lefuttattam a spyware-scant, talált is még 6 cuccost, de újraindítva már nem talált (persze, leirtotta előtte).
 Most rendben tűnik, azt leszámítva, hogy akad még párszor, hogy nem találja az adott oldalt, csak 3-4-edik frissítésre.
 Tűzfal most épp nincsen, tegnap felraktam a Comodo-t, de úgy beállt tőle minden, hogy pihentetem picikét.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) 
 Köszi az eddigieket is 
- 

tomcsi23 veterán Sziasztok! 
 Ezekkel a remek kis ablakokkal mit lehet kezdeni? [link] [link]
 Lement már avast, ad-aware, spybot, meg ami itt a 690-691-ben olvasható is, de csak nyüzsögnek.
 Valamint, észrevettem azt is, hogy a net úgy működik, mintha korlátozva lenne. Pl a tocsikba néhány képet nem hoz be, pár oldal csak részben nyílik meg, ftp-vel alig akar felmenni bármi is (lefele jön rendesen). Másik géppel rendben van, tehát nem a szolgáltató problémázik (ezúttal ). ).
 Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Path of Exile (ARPG)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 17 FHD notebook - i7 9750H 32GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB W11
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3536,100% Akkumulátor
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)