- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Új hozzászólás Aktív témák
-
BettyNa
csendes tag
a virtumonde probléma megszűnni látszik .Vegyük csak úgy ,hogy az a probléma ,hogy ha belépek a Windowsba kb. 6 perc múlva semmi parancsra,kattintásra nem reagál.Mi lehet a probléma??Tegnapi nap maradéka lehet a baj a 2 vírusírtó(avast 4.8,eset smart security) meg a 3 kémprogram ellenes program(Search & destroy,Superanitispy,CounterSpy(ez nem biztos ,hgy pontosan ez a neve).
Várom a válaszodÉs nagyon köszi a segítséget
-
BlacKSouL
addikt
Ha már a gépre jutott valami kártevő, akkor az nagy eséllyel elmentődött az oprendszer rendszervisszaállítási listájában, vagyis a rendszervisszaállítás elvileg arra jó, hogy ha megsérül valami miatt a rendszer alapvető eleme, akkor ez vissza tudja állítani az előző állapotot, amit folyamatosan elment az oprendszer. Namármost ha a kártevő is beíródott, akkor az eltávolítása után legkésőbb a következő rendszerindításkor visszaállítódik, és károkoz tovább. De ha kikapcsolod, akkor egyrészt törlődik az addigi összes visszaállítási pont, vele együtt a kártevőre vonatkozó bejegyzés, másrészt amikor a csökkentett módban el nem induló kártevőt leirtod, akkor utána nem állítódik vissza újra. Ha tuti tiszta a gép, akkor vissza lehet kapcsolni.
-
BlacKSouL
addikt
A Spy Sweeper az egyik legelismertebb antispy program, rezidens védelme, gyakori frissítése van, a rendszerelemeket nagyon szigorúan védi(ha jól van beállítva) Ha nem számít hogy meg kell venni, akkor szerintem az egyik legjobb választás.
A Terminator is jó, és a Spybot S&D is, mindkettő ingyenes, és többé-kevésbé hatékonyak, akár együtt is. Ha osztályoznom kéne, akkor én a Sweepernek 5-öst, a Spybotnak 4fölét, a Terminátornak 4-est adnék, anélkül hogy ez leminősítené utóbbit.
Ad-Aware SE-nek nincs rezidens védelme de ingyenes, a Pro fizetős, és van. Nem rossz, nekem annakidején spyware-t is, trójait is megtalált, kiszedett, sőt meglehetősen szépen takarított, de a Sweeper még pucolt ki utána ezt-azt, tehát 4alát adnék neki -
BlacKSouL
addikt
Mivel az Outpostot még nem próbáltam, nem tudom hogy összeakad-e bármivel. De nekem állandó védelemmel fut a Spybot S&D, a Spyware Terminator meg a Spy Sweeper, és soha nem akadtak még össze. Amikor telepítésnél, első indításoknál egymásra kérdeztek, akkor egymást engedélyeztem nekik, és kész. Azóta semmi gubanc. Egyedül a Terminatorban lévő ClamAntiVirus jelzett teljes keresés után, hogy valami vírust talált a Panda ActiveScan-jében, de az végülis hamis riasztás volt, bár az igaz, hogy egy vírus kódrészletét látta meg, de az csak a Panda adatbázisában volt benne, ártalmatlanul.
-
BlacKSouL
addikt
Olvasgass vissza légyszi picit, kilistáztam neked hogy melyik hsz-ban fordul elő a Sp.Terminator: [link] Amúgy nekem most jól működik, semmi gond vele, rendszeresen frissül, már a mostani verzióban sok beállítási opció van, kapott egy víruskereső modult is, a spyware-keresés ütemezve mindig lefut nálam, a fölösleges, vagy gyanús tracking cookie-kat rendszeresen szedi kifelé, mást mostanában nem talált, de a többi progi sem, a gép pedig lassan egy éve tiszta. Vagyis én csak ajánlani tudom.
Amúgy nem magyar, csak tud magyarul is : [link]
Szerintem nem árt mindhárom típusú védelmi programból egy-egy olyan, ami csak a saját feladatát látja el, tehát én javaslok egy anti-spyware programot is melléjük.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Gaming notebook topik
- E-roller topik
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- The Crew sorozat
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- No Man's Sky (PS4, PC, Xbox One)
- További aktív témák...
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest