- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- 10 egyszerű trükk Samsung telefonokhoz
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
A Spy Sweeper az egyik legelismertebb antispy program, rezidens védelme, gyakori frissítése van, a rendszerelemeket nagyon szigorúan védi(ha jól van beállítva) Ha nem számít hogy meg kell venni, akkor szerintem az egyik legjobb választás.
A Terminator is jó, és a Spybot S&D is, mindkettő ingyenes, és többé-kevésbé hatékonyak, akár együtt is. Ha osztályoznom kéne, akkor én a Sweepernek 5-öst, a Spybotnak 4fölét, a Terminátornak 4-est adnék, anélkül hogy ez leminősítené utóbbit.
Ad-Aware SE-nek nincs rezidens védelme de ingyenes, a Pro fizetős, és van. Nem rossz, nekem annakidején spyware-t is, trójait is megtalált, kiszedett, sőt meglehetősen szépen takarított, de a Sweeper még pucolt ki utána ezt-azt, tehát 4alát adnék neki
Új hozzászólás Aktív témák
- HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-12. gen gar.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H310M i5 8500 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus CoolerMaster 500W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
- Corsair vengeance LPX 16GB (2x8GB) DDR4 DRAM 2400MHz C14
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4393, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest