Új hozzászólás Aktív témák
-
Ottoka
őstag
Nálam fent van, de sajnos nem tudom megnézni, mert a webguard része nincs aktiválva. Ez az aktiv védelme. A weboldalán biztos irják.
Mivel szinte mindegyik szutyok beirja magát a registrybe, ezért sztem 100% hogy van. Az biztos hogy messze a legkevésbé zabálja az erőforrásokat.
-
Gyomman
aktív tag
-
Gyomman
aktív tag
-
Gyomman
aktív tag
Szia!
Ismerős a szitu, már volt hasonló nálam is, pontosan már nem emléxem, h mit csináltam, de itt egy tanácssor, ai tlaán segít:
1. Kapcsold ki rendszervisszaállítást, és töltsd le az Avira nevű vírusírtót, Spybotot és Hijackthist.
2. Hijackthis működését at egyszem blogbejegyzésemben megtalálod.
3. Hijackthis után csökkentett módban futtass vírus és spywarekeresést.Kb ennyi, amit ajánlani tudok. A lényeg hogyha ez nem segítene, akkor próbálj ki minél több (főleg online) irtót, ha van hozzá energiád...
Új hozzászólás Aktív témák
- Revolut
- Vége a gamer PC-knek? Cloud Gaming 2025-ben
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen okostelefont vegyek?
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Formula-1
- Eredeti játékok OFF topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- PC Game Pass előfizetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3387, 96% Akkumulátor
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok -30%
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest