Új hozzászólás Aktív témák
-
Ottoka
őstag
Nálam fent van, de sajnos nem tudom megnézni, mert a webguard része nincs aktiválva. Ez az aktiv védelme. A weboldalán biztos irják.
Mivel szinte mindegyik szutyok beirja magát a registrybe, ezért sztem 100% hogy van. Az biztos hogy messze a legkevésbé zabálja az erőforrásokat.
-
Gyomman
aktív tag
-
Gyomman
aktív tag
-
Gyomman
aktív tag
Szia!
Ismerős a szitu, már volt hasonló nálam is, pontosan már nem emléxem, h mit csináltam, de itt egy tanácssor, ai tlaán segít:
1. Kapcsold ki rendszervisszaállítást, és töltsd le az Avira nevű vírusírtót, Spybotot és Hijackthist.
2. Hijackthis működését at egyszem blogbejegyzésemben megtalálod.
3. Hijackthis után csökkentett módban futtass vírus és spywarekeresést.Kb ennyi, amit ajánlani tudok. A lényeg hogyha ez nem segítene, akkor próbálj ki minél több (főleg online) irtót, ha van hozzá energiád...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook S761 - i7-2GEN I 8GB I 320GB I 13,3" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest