- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- iPhone topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ottoka
őstag
Spyware Doctor?
Egy cimbi gépét nyasztattam nemrég, a-squared, spyware terminator, spybot után még ő bőven talált, és akkor lett jó amikor ő is letakarított egy csomó szart.Sajna fizetős, de most úgy tom lehet kérni valami serialt hozzá, amivel egy ideig teljes értékűként megy.
-
Egen, Ropinak igaza van. Minél tobább húzod, annál inkább megszívhatod.
Javaslat: csinálj a rendszernek külön 10-20-50GB-os partíciót a leggyorsabb winyó elejére, amit lehet külön formázni ilyen esetben. Persze, ehhez a többi cuccot át kell másolni ideiglenesen máshova...
Javaslat 2: a többi meghajtóról ne indíts progikat, mert azokba is belemászhatnak a kis dögök. Érdemes az aktívan használt progikról egy másolatot csinálni a C meghajtóra, ami ilyen esetben törlődik, és így az eredeti példány tiszta marad. -
Oké, felőlem megpróbálhatod kiírtani, de ha vannak fontos cuccok a gépen, főleg programok, akkor fennáll a veszélye, hogy azok is fertőződnek. Nekem legalább 10 progimat kellett letörölnöm, mert a virnyák beléjük mászott, mikor elindítottam őket. Végül az említett módszer nekem segített, de ezek szerint nem mindenhol ez a nyerő módszer.
-
A Virtumonde, és a Virtumonde.dll írtása (nekem bevált):
1a - leszeded a spybot-ot, felrakod, és felfrissíted
1b - leszeded az autoruns-t és a Process Explorer-t, felrakod, stb.
2 - csökkentett módban végignyomod a tesztet a spybot-tal
3 - Ha talált (ha van a gépeden akkor meg fogja találni), akkor mielött rányomnál a törlésre, lefuttatod a fenti két kis progit, és kiszeded az összes olyan cuccot a memóriából, és a rendszerindításból, ami gyanús (nálam egyértelmű volt).
4 - ezután mehet a törlés spybot-ból
5 - bemész a windows/system32 könyvtárba, és keresel egy vagy több olyan file-t, ami valami.dll_old, vagy ilyesmi. Nem emlékszem pontosan, hogy hogy nevezi át, de észre lehet venni. Letörlöd ezeket, ha engedi. Ha nem, akkor közvetlenül elötte megint kiszedet a memóriából a gyanús dolgokat, ha azóta visszament.
6 - ezután rögtön újraindítás. -
harry
veterán
Virtumonde-t talált, elvileg leszedte, de továbbra sincs minden rendben. Majd azért megnézek még egy tisztítást. A böngészőben már nincsenek kicserélve a képek, az jó. De még mindig lassan indul, nincs Kijelentkezés, és meghajtók a sajátgépben. Illetve az Ad-Aware SE personalt leszedtem, helyette most 2008 van, de egyik változat sem tudott frissülni, gondolom náluk lesz valami gond, minden más rendben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Tenisz topic
- Eredeti játékok OFF topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Revolut
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest