- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
harry
veterán
Leszedett valamit, de így sem igazán jött össze, biztos meg lehetett volna nézni még ezt-azt, de nem láttam már érdemesnek, szóval letöröltem, friss rendszer van mostmár Vista, örülök, hogy nem kell megint a ronda xp-t bámulni. Mondjuk nekem mindegy, mert én Ubuntut használok
-
harry
veterán
Köszönöm a tippeket mindenkitől
Igényeltem kódot, akkor ezt még kipróbálom, aztán ha nem, hát nem. A rendszer külön partíción van, így lehetne formázni, igen, csak lementek ezt-azt még. Meg nem szeretek opr-t telepíteni, sok hülye állítgatás... de még mindig jobb, mintha valami kárt tenni a cuccaimban a kis dög. -
harry
veterán
Csak azért is kiírtom
ez a virusalert felirat volt a tálcán az óra mellett is, akkor a területi beállításoknál az idő formátum mögé írta magát, azt elég volt csak kézzel kitörölni, gondolom itt is ilyesmi lehet.
Érdekes továbbá, hogy azt a vinyót, ami a rendszer van, nem látom a sajátgépben (egyik partíciót sem, viszont elérem, ha a címsorba írom pl C:\ -t), a másik két hdd-t viszont látja... valamint továbbra sincs logout lehetőség, csak parancssorból, és amúgy is lassan indul a vin. -
harry
veterán
Meglepő, de most nem találta a virtumondut a spybot
Pedig régebben is volt, hogy megtalálta, leirtottam, megint ott volt. Most nem találta, viszont ad-aware talált egy másik trójait, elvileg leszedte... Viszont továbbra sem igazán látok változást. Ilyen dll-eket sem talált. Majd megnézem megint, hátha másik progival többet ki tudok nyírni. A vindóz is szörnyen lassan indul. Sajátgép tulajdonságainál a tulajdonosnál a nevem alatt meg a VIRUS ALERT! felirat található, ez is különös.
-
harry
veterán
Virtumonde-t talált, elvileg leszedte, de továbbra sincs minden rendben. Majd azért megnézek még egy tisztítást. A böngészőben már nincsenek kicserélve a képek, az jó. De még mindig lassan indul, nincs Kijelentkezés, és meghajtók a sajátgépben. Illetve az Ad-Aware SE personalt leszedtem, helyette most 2008 van, de egyik változat sem tudott frissülni, gondolom náluk lesz valami gond, minden más rendben.
-
harry
veterán
Sziasztok, ma mikor hazajöttem láttam, hogy a géppel (win xp sp2) az alábbiak nem voltak rendben:
-háttér helyett valami teljes képernyős kép, amit ugyan be lehetett zárni
-startmenü üres, semmi ikon, kivéve internet/mail, és a kikapcs gomb, de kijelentkezés nincs is
-asztal tulajdonságait nem tudom állítani, sajátgép/kezelés nem engedélyezett (valami olyasmira hivatkozott, hogy rendszergazda tiltotta),
-feladatkezelő nem jön be
-óra mellett egy VIRUS ALERT felirat látható
-sajátgépben nem látni a vinyókat (C és D partíciók), ha címsorba beírom, akkor bejön, csak a Sajátgépben nem jelenik meg. optikai meghajtókat látom
-iexplorer alatt a biztonsági szintet mindig leveszi a minimumra, és a kezdőlapot is átírtaEzek után lankábelt lehúztam, csökkentett módban futtattam az alábbiakat többször is: spybot, ccleaner, spyware terminator, ad-aware, nod32
Pár dolog rendben, így pl háttérkép (beállítottam a webes elemek zárolását, vagy miaz), startmenü (beállításoknál kézzel be kellett rakosgatni a megfelelő menüpontokat, bár a "Minden Program" vmelyik spy leszedése után jelent csak meg, valamint továbbra sincs kijelentkezés). Van már feladatkezelő, ám itt is inaktív a kijelentkezés menüpont, ellenben parancssorból egy shutdown -l parancs rendesen kiléptet. Óra rendben, a területi beállításoknál a dátumformátum mögé írta azt a szöveget, csak ki kellett venni.Szóval ami továbbra is gond:
kijelentkezés gomb hiánya startmenüben (klasszikus és másik nézetben sem)
vinyók sajátgépben nincsenek
iexploreres hibát nem tudom, mert inkább letöröltem
új hiba, hogy (firef alatt) a honlapon a képeket kicseréli "virus! alert" és hasonló feliratú, néha villogó képekre
volt még egy csak az nem jut eszembeHolnap ismét megpróbálom az egészet az elejéről, csökkentett mód, net nélkül, automatikus visszaállítás kikapcsolva. Látott már valaki hasonlót, esetleg tudja, hogy miért vannak a fenti hibák, pontosan mit kéne csinálni, hogy megoldódjon? Pár napja volt ugyan ez ismerősünknél is, náluk reinstall lett, de én még próbálkoznék.
Egy ideiglenes jó tűzfalat tudnátok mondani? Lehet trial is, mivel csak mostanra kéne, eddig nem használtam tűzfalat, és nem is volt gond (most viszont igen, hát ja, lehet csak kéne egy rendes is...).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest