- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
*Ropi*
félisten
válasz
portoky #1392 üzenetére
Persze. A legalapvetőbb trükk a vírusírók részéről, hogy vírusirtónak álcázzák a vírusukat.
A gyanútlan júzer meg letölti a felajánlott "segítséget", amivel csak mégtöbb kártevőt szabadít a gépére.
Ilyenkor tilos azt letölteni, ami megoldásként megjelenik, más cég(ek) tisztítóprogramjá(ai)t szabad csak használni.
-
-
*Ropi*
félisten
válasz
Sátán44 #1285 üzenetére
Akkor lehet, hogy a NOD32 v3 + az Agnitum Outpost v4 + ő már együtt sok, de pl. filmnézés közben tizedmásodpercekre megáll a lejátszás, pedig a processzor terheltsége nem megy 40% fölé.
2500-as Barton @ 3200, 2GB RAM, vízhűtéssel: csúcson terhelve max. 45 fokos a proci, netezésnél 38.
-
*Ropi*
félisten
Az utóbbi 3 napom történései: netezés közben egyszer csak eltűnt a tálca és az összes ikon az asztalról
, a futó programok közt alt + tabbal lehetett váltani.
Softreset után az automatikus indításban 2 új *.dll, véletlenszerű fájlnevekkel, mindkettő a c:\windows\system32-ből.
Első lépésként nyugodt szívvel kihúztam a netet, mert a NOD és az Outpost adatbázisa a legfrissebb. Utána az automatikus indítási pipát kivettem mindkét *.dll elől, majd az Unlocker nevű program segítségével (ez feloldja az aktív zárolásleírókat, így törölhetővé válnak a fájlok) töröltem mindkettőt. Ezután a Registry Mechaniccal eltüntettem a nyomaikat, majd reboot.
Félóra elteltével kezdődött minden előről: tálca + ikonok eltűntek, stb...
A NOD még úgy sem ismeri fel a cuccot, hogy az orra alá dugom (jobbklikkes menüből ráuszítva).
Örülnék minden konstruktív megoldásnak, bár lehet, hogy a végén bepipulok és feldobok egy új XP-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest