- Yettel topik
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apróbb változással jön a Pixel 11 az első képek szerint
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Elkalapálta a snapdragonos Galaxy S26 az exynososat
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
zedok
őstag
Hali! Lenne egy olyan problémám ho amikor megnyitom a feladatkezelőt van benne egy olyan odlog ho SystemAlerts.exe..nos ez adolog bedobál cuccokat (nem ráklámot) ho töcsem le mert hibás a gép szall vannak ''hibák'' benne de nem tom ált..bezárom és csak akkor jön elő ha net-en vagyok,most fölraktam a ZoneAlarm-ot leistiltotta nem ugriuk föl semmi..és szerintetek mi ez spy-cucc vagy virus? me semmit nem találtam..Nod32(legfrissebb) Adaware32 (friss) NoAdware..szall midnen féle dolog de nem tlaált semmit szall help kéne..de egyelőre nem okoz gonodt..a másik nem ide tartozik de mégis a registrykhez..szall van mini-usb-s mp3-am és nem érzékeli a windows..vvagyis érzékeli de nem mtuat rajta semmit...és szoftvere sem..:S és volt rá példa ho az usbconnectivity.exe-re panaszkodott a gép..vagy ho hiányzik belőle valmi..bocsi ho igy összevissza irom..De pls help! előre is thx!

Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo T490S i5 8365U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z490 i5 11400 32GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 TI 8GB ZALMAN Z1 PLUS Adata 600W
- AKCIÓ! Asus VG27AQ3A 27 180Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4647, 100% Akkumulátor
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest