- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F7 – bajnokesélyes
- One mobilszolgáltatások
- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
- Apple iPhone 17 - alap
- iPhone topik
- Motorola ThinkPhone - gondold végig kétszer!
- Google Pixel topik
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ottoka
őstag
Tapasztalatom: egy időben én is szinte csak ad-ware és spybot progikra támaszkodtam. Aztán rábukkantam a spyware terminator és spyware doctor progikra, az egyikről itt olvastam.
Mindkettő nagyon jó, és igazából a spybot és ad-awarte után bőven találgattak dolgokat, holott én abban voltam hogy tiszta a vas.
Mindkettő teljesen kikapcsolható, és not service no mem zaba, viszont rendelkeznek (szeritem) elég komoly rezidens védelemmel is, és azok sem erőforrás zabálók.
A védelmek bármikor ki vagy be kapcsolhatók, főleg a doctorban nagyon jól konfigurálható. És a doctor biztos tud annyit mint a counterspy, amit én is hasonló okok miatt gyorsan lenyomtam.
A spyware terminator teljesen ingyenes, és hoz magával egy víruskeresőt is, aminek ugyan nincs rezidens része, de ha már spyware-t keresel, legalább vírusok után is nézelődik. Nagyon komoly frissítési háttere van, szinten pár óránként. Bár ezek nálam nem mennek állandóan, néha elindítom, lefrissítem, átnézi a gépet azt csá.
A doctor kicsit bonyolultabb, fizetős, és ha ''megvan'' és frissíted tökéletesen működik, csak a frissítéskor ki kell kapcsolni hogy magát a spyware doctor.exe-t is letöltse....
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Óvodások homokozója
- Okos Otthon / Smart Home
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16GB 512GB 13.5" Gorilla Glass TouchScreen 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3353
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- 32 GB-os DDR5 laptop RAM garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest