Hirdetés
- iPhone topik
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Nincs több titok: íme, a Samsung Galaxy TriFold!
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Az eddigieknél részletesebb videón a Samsung harmonikamobilja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ottoka
őstag
Tapasztalatom: egy időben én is szinte csak ad-ware és spybot progikra támaszkodtam. Aztán rábukkantam a spyware terminator és spyware doctor progikra, az egyikről itt olvastam.
Mindkettő nagyon jó, és igazából a spybot és ad-awarte után bőven találgattak dolgokat, holott én abban voltam hogy tiszta a vas.
Mindkettő teljesen kikapcsolható, és not service no mem zaba, viszont rendelkeznek (szeritem) elég komoly rezidens védelemmel is, és azok sem erőforrás zabálók.
A védelmek bármikor ki vagy be kapcsolhatók, főleg a doctorban nagyon jól konfigurálható. És a doctor biztos tud annyit mint a counterspy, amit én is hasonló okok miatt gyorsan lenyomtam.
A spyware terminator teljesen ingyenes, és hoz magával egy víruskeresőt is, aminek ugyan nincs rezidens része, de ha már spyware-t keresel, legalább vírusok után is nézelődik. Nagyon komoly frissítési háttere van, szinten pár óránként. Bár ezek nálam nem mennek állandóan, néha elindítom, lefrissítem, átnézi a gépet azt csá.
A doctor kicsit bonyolultabb, fizetős, és ha ''megvan'' és frissíted tökéletesen működik, csak a frissítéskor ki kell kapcsolni hogy magát a spyware doctor.exe-t is letöltse....
Új hozzászólás Aktív témák
- Fallout 4 Pip-Boy Edition
- Árváltozás + játék DVD: Watch Dogs Deadsec Edititon
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Árváltozás: Deus Ex Human Revolution Collector's Edition
- Árváltozás+játék DVD: Borderlands 2 Ultimate Loot Chest Limited Edition
- Jura Impressa S90 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8365U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal,2028. 01. 24
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3320, 100% Akksi
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 16GB 256GB SSD Intel UHD Win11 Pro 4G LTE Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest