- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- Ez most a legjobb robotporszívó. Kérdőjel? De nem olcsó. Pont.
- Áprilisban érkezhet a OnePlus Ace 6 Ultra, közben új tabletek is készülnek
- Oppo Pad Mini néven készülhet a gyártó új, kompakt, prémium táblagépe
- Új Xiaomi Mijia etető érkezik 5 MP-es kamerával és éjjellátással
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- Fotók, videók mobillal
- Áprilisban érkezhet a OnePlus Ace 6 Ultra, közben új tabletek is készülnek
- Jövő hónapban debütál az Oppo Find X9 Ultra
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Google Pixel topik
- Magisk
- Íme az új Android Auto!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tzsolesz
nagyúr
Még mielőtt mindenki lehurrogna: Mindenki olyan böngészőt használ, ami neki szimpatikus, és megfelelő.
De: Az explorer-t régebben én is használtam, valami gyalázat. Abszolút nem biztonságos, folyton trójaim volt, tűzfal mellett, és antivírus mellett is. Ez eléggé érdekes volt számomra. Igaz utána le tudta írtani a betolakodókat a vírusirtóm, de miért nem látta hogy bejön?
Amióta mozillát használok azóta ez megszünt. Egy darab vírust nem tudok bekapni kb 2 éve. Kivéve a legutolsó esetet, de az nagyon nagy pech volt, mivel egyből nem tudta leírtani a közben belerakott vinyóról a cuccot, mert az valami oknál fogna halott (seagate 7200.10), és nem lehet törölni róla a vírust. Közben megnyitottam a meghajtót, és szépen át is került a többi vinyóra is.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16 GB RAM 2256X1504 érintőkijelző Garancia
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Apple MacBook AIR 13 / M2 / 16GB / 256 GB! BeszámítOK
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest