- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
tzsolesz
nagyúr
Még mielőtt mindenki lehurrogna: Mindenki olyan böngészőt használ, ami neki szimpatikus, és megfelelő.
De: Az explorer-t régebben én is használtam, valami gyalázat. Abszolút nem biztonságos, folyton trójaim volt, tűzfal mellett, és antivírus mellett is. Ez eléggé érdekes volt számomra. Igaz utána le tudta írtani a betolakodókat a vírusirtóm, de miért nem látta hogy bejön?
Amióta mozillát használok azóta ez megszünt. Egy darab vírust nem tudok bekapni kb 2 éve. Kivéve a legutolsó esetet, de az nagyon nagy pech volt, mivel egyből nem tudta leírtani a közben belerakott vinyóról a cuccot, mert az valami oknál fogna halott (seagate 7200.10), és nem lehet törölni róla a vírust. Közben megnyitottam a meghajtót, és szépen át is került a többi vinyóra is.
-
tzsolesz
nagyúr
Köszi, csak előbb kell vennem legalább 60-70 db DVD-ét, meg rá kell szánnom egy teljes hetet, mégha 6x-osan írom is.
Nem tudom, van-e valami más megoldás. Most megpróbálom azt hogy hogy az egyik meghajtóról ( 6db van 70 és 100Gb-osak) átmásolom a file-okat egy mások viszonylag nagy hellyel rendelkező maghajtóra, és után a formázom. Ha nem jelenik meg rajta az auto felrat akkor visszarakom a cuccokat, és így tovább. A két oprendszert viszont újra kell telepítenem mindenképpen. Vista-t is és XP-ét is használok, de azt sem közös boot.ini-vel, hanem úgy hogy F8-al ha akarom akkor az XP-ét indítom.....
Remélem hogy ez működni fog mert ha nem akkor igen nagy gondban leszek.
-
tzsolesz
nagyúr
Gyerekek azonalli help kellene.
Az összes meghajtómon megjelent egy bizonyos sal.xls.exe nevű kártevő. Leirtani sajnos kaspersky-val nem lehet. Minden meghajtón auto feliratú cimke is lett a legördülő menüben. Sőtt megsem nyitja a vinyót, csak úgy hogy jobb egér gomb, megnyitás.
Egy vírusos vinyóról került fel, de sajnos csak formázással tűnik el. 2 vinyóm van az összesen 500Gb, csak hogy így mindent kikellene írnom, mert hiába formázom le az egyiket, a másikról az indulás pillanatában már fel is kerül....
Nagyon nagy bajban vagyok, kérlek titeket segítsetek, mert ez így nem lesz jó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hieronymus: Három júniusi képem
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Windows 11
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Bomba ár! Dell Precision M6600 i7-2720QM I 8GB I 500SSHD I 17,3" FHD I Quadro I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest