Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
portoky
csendes tag
Hello! Érdekes dolgok történtek a napokba..magam sem tudom hogyan de egyszer csak megjelenik egy ablak: XP Antivirus 2008 2164 vírus fertőzött fájl! fogalmam sincs hogy került az XP antivirus a gépemre mert az életbe nem használtam.. Na mindegy, újra indítás, Boot idejű vírus írtás Avastal talált is 3 trójait meg egy Malwert, letöröltem, újraindít kékhalál újraindul ezt vagy 4szer megcsinálta a windows, telepítő be, rendszer helyre állítás után XP indul, megint ott van az Antivirus... Mondom dvd-ről felteszem a Spybotot, hát nem engedte használni a meghajtókat! Letöltöm netről így már felrakta, lefutattom és mit ad isten..maga az antivirus mappája volt tele trójaival meg kém programokkal, ami lehetett egyből töröltem, utána kivettem az automatikus indításból és töröltem a többi mappáját is, azóta megy a gép rendesen. Ez csak azért érdekes mert már jártam így az Ashampoo antivírussal, nem is olyan régen.. Gondolat ezt megosztom hátha már más is volt így

Új hozzászólás Aktív témák
- Androidos tablet topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Call of Duty: Black Ops 7
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Interactive Brokers társalgó
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen RAM-ot vegyek?
- BIOS topic
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi