- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- HTC U11 - újra a szorítóban
Új hozzászólás Aktív témák
-
portoky
csendes tag
Ja és közbe a hátterem megváltozott amin egy felirat jelant meg: Figyelem, spyware került a gépre, telepítsen fel egy spyware eltávolítót vagy egy antivírust, persze ez angolul! Na itt kezdtem el gyanakodni..
-
portoky
csendes tag
Hello! Érdekes dolgok történtek a napokba..magam sem tudom hogyan de egyszer csak megjelenik egy ablak: XP Antivirus 2008 2164 vírus fertőzött fájl! fogalmam sincs hogy került az XP antivirus a gépemre mert az életbe nem használtam.. Na mindegy, újra indítás, Boot idejű vírus írtás Avastal talált is 3 trójait meg egy Malwert, letöröltem, újraindít kékhalál újraindul ezt vagy 4szer megcsinálta a windows, telepítő be, rendszer helyre állítás után XP indul, megint ott van az Antivirus... Mondom dvd-ről felteszem a Spybotot, hát nem engedte használni a meghajtókat! Letöltöm netről így már felrakta, lefutattom és mit ad isten..maga az antivirus mappája volt tele trójaival meg kém programokkal, ami lehetett egyből töröltem, utána kivettem az automatikus indításból és töröltem a többi mappáját is, azóta megy a gép rendesen. Ez csak azért érdekes mert már jártam így az Ashampoo antivírussal, nem is olyan régen.. Gondolat ezt megosztom hátha már más is volt így
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Assetto Corsa Competizione
- Crypto Trade
- RX 6600 Aktív Displayport-VGA átalakító probléma
- Magisk
- Monitor hiba topik
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen2 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest