- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Kínosan környezettudatos a HMD
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Aktív témák
-
HEBI
senior tag
Na ma végre sikerült kipróbálnom ezt a bizonyos matsonic lapot sd és ddr memóriaával egyszerre.
Eredmény: Csak a ddr-t látja. EZ VAN ):(
Ha már egyszer volt nálam mindkettő megnéztem a különbséget. Azóta már viszont (igaza lett Sidariesnek) 1.8 Athlon XP boldog tulajdonosa vagyok. Sokat tesztelgettem. (3DMarkok, Sandra, Hot CPU Test Benchmarkja, 3DMAX Renderelés, Quake, Dungeon Siege, kb. ennyi)
Tanulság: NEM KELL DDR ennek a procinak(akkor gondolom az 1.2 Duronnak meg még annyira sem).
Mert: Nem volt szemmel és méréssel kimutatható jelentős külünbség, csak annyi, hogy a 3DMark2001SE 250 ponttal többet adott, meg a sandra kétszer akkora csíkot húzott. A quake3 2 fpssel lett jobb(1024*768/32 fullon 118 fps, helyett 120 fps), a 3DStudio max 6:52 helyett 6:51 alatt végzett az animációval. Szóval, ha valaki le szeretné cserélni az SDRAMját az szóljon nekem előtte én megveszem, ha ''brand''.
Amúgy a Matsonic alaplap minden tesztben ahol ''gyárilag'' szerepel az Athlon Xp meg a VIA266A valamivel jobb lett, mint a generic.
Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
- 139 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3180
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest