Hirdetés

Aktív témák

• HEBI

senior tag

Na ma végre sikerült kipróbálnom ezt a bizonyos matsonic lapot sd és ddr memóriaával egyszerre.
    Eredmény: Csak a ddr-t látja. EZ VAN ):(

Ha már egyszer volt nálam mindkettő megnéztem a különbséget. Azóta már viszont (igaza lett Sidariesnek) 1.8 Athlon XP boldog tulajdonosa vagyok. Sokat tesztelgettem. (3DMarkok, Sandra, Hot CPU Test Benchmarkja, 3DMAX Renderelés, Quake, Dungeon Siege, kb. ennyi)
    Tanulság: NEM KELL DDR ennek a procinak(akkor gondolom az 1.2 Duronnak meg még annyira sem).

Mert: Nem volt szemmel és méréssel kimutatható jelentős külünbség, csak annyi, hogy a 3DMark2001SE 250 ponttal többet adott, meg a sandra kétszer akkora csíkot húzott. A quake3 2 fpssel lett jobb(1024*768/32 fullon 118 fps, helyett 120 fps), a 3DStudio max 6:52 helyett 6:51 alatt végzett az animációval. Szóval, ha valaki le szeretné cserélni az SDRAMját az szóljon nekem előtte én megveszem, ha ''brand''.
    Amúgy a Matsonic alaplap minden tesztben ahol ''gyárilag'' szerepel az Athlon Xp meg a VIA266A valamivel jobb lett, mint a generic.

Aktív témák