- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Aktív témák
-
CoolMan
MODERÁTOR
A topic folytatása a Kék halál avagy segítséget kérnék! topicban, kérlek ott folytassátok.
Ezt zártam.
-
dedy19
tag
Sziasztok!
Segitséget kérnék!
van efy Dell Inspiron 1018 tipusu netbook-om.everest alapján ellenőrzöm a provi hőmérsékletét és akár 95 fok-ig is megelgszik :S
Vissza vittetem garanciába cseréltek alaplapot,de mgint ez a probléma.
Egy bizonyod idő után kékhalál jelentkezik.Szereintetek?????
-
rocoka
csendes tag
ÚJ SEGÍTSÉG!
Üdv! Zenével foglalkozom és az ableton nevű program kidob hogy hiba és bezárja utánna a munkafolyamatomat! így is teszi újraindittom a gépet és csak akkor kapok kékhalált! Véleményem szerint azt írja az újonnan telepített softvert vagy hardwert távolítsam el!De hogy lehet rossz egy program én arra gondolok mert azt tettem fel utoljára! MIndegyik ehez hasonló program rossz! De ha nem indittom újra és hasonlók akkor nincs kékhalál meg semmi ! adom a hiba kódot!
STOP:0x0000003B c OX00000000c0000046 0XFFFFF80002EC1B80 0XFFFFF8800A811670 0X0000000000000000 -
Cancer
senior tag
Sziasztok!
Nem feltétlenül ebbe a topicba illik a problémám, de nem akartam "feleslegesen" nyitni egy újat. Elnézét, hogy szennyezem ezt!
A segítségetekre lenne szükségem.A helyzet a következő: Van egy egymagos HT-s 3,2 Ghz-es proci, 2 GB (szedett vedett 1+2x0,5 GB) RAM, intel alaplapi videó, 2 db Sata-s hdd. (XP oprendszerrel)
A gondom a kötekező. Internet Explorer használata mellet ha több ablak van nyitva (bár egynél is produkálja) a videók lejátszása közben (youtube, netes filmek) rettenetesen akad, többször kifagy.
Ha nézem közben a feladatkezelőt akkor a proci meg sem moccan. Mindkét szál 5-10%-on mozog. A memória használat sincs az egekben. Egyszerűen nem értem, hogy mi lehet a baj.
Van valakinek ötlete?
Előre is köszönöm!
-
Colos1
őstag
...sorry, nem láttam, hogy ez nem az a topik
-
shadow1901
aktív tag
Cod4 után:kép
De ha estére bekapcsolva hagyom másnap kattintás után 21 mp kell neki míg észhez tér, előtte megy az egér, de kattintok egyet mintha megfagyna de utána megy megint...
Ezekre tudtok valami megoldást? Valamit kihagytam és fontos szóljatok! Remélem tudtok vele mit kezdeni!
-
CHIPman
nagyúr
Hali. Kékhalál ügyben segítséget szeretnék kérni.
Adott egy abit VH6(sima), VIA Cyrix III 500MHz, Ati rage pro 32MB+2x újratelepített XP.
A gép nem az enyém, szervizelésre volt/van nálam. Itt használtam ezekkel: wide LCD moncsi, usb egér, PS2 bill. Itt minden simán megy, akárhány restart után is simán beindul.
De akkor jött a gond, amikor visszakerült a tulajdonosához. Cuccok rákötése(15" CRT moncsi, soros egér, PS2 bill), bekapcs, elkezd tölteni, majd az XP töltése végén kékhalál, hirtelen eltűnik és újraindul.
A gépet csökkentett módban el tudom indítani, és érdekes módon a legutóbbi működőképes beállításokkal is elindul, de a vírusirtó nem használható és egy restart után megint kezdődik elölről az egész. Nem lehetne ezt kijavítani? A segítséget előre is köszi. -
Vangelis
félisten
frissíteni nem lehet a windet???
lassú de mindened megmarad,,, álltalában -
Csabaking
csendes tag
Esetleg ha a legutóbbi rendszervisszaállítási pontra állítod vissza a wint-t, nem segít? Gyorsabb, mint újratenni az egész rendszert programostul, driverestül.
-
bim
veterán
én itt tenném fel a kérdésemet mert itt van egy két hozzáértő emberke
Bővebben: link
nekem meg kelett cserélni a két memot mert nem müködött dualban igy meg megy.ez okozott ilyen jellegü problémát nálam. -
wakh
csendes tag
egyik csodaszép őszi reggelen jelentkezett először a probléma,mégpedig a kékhalál.... nem tudok nfs underground2-ni meg többi játék se nagyon megy,directx-t se tudom futtatni mert jelentkezik a prob..... bejöna kék,indithatok újra...foggalmammmnincs hogy mi lehet,már mindent próbáltam úgyhogy lécci segitsetek!!!
rendszer: ASUS p4p800-e deluxe, intelp4 3ghz, gecube radeon 9600xt 128mb.....
részeletek a hibaüzenetből: ''ellenőrizze van-e elég hely a lemezen. ha a lállási üzenetben valamelyik illesztőprogram azonositva van,tiltsa le vagy keressen frissitést a gyártónál. próbálja meg a videokártya cseréjét!
a hardver értékesitőjénél keressen új bios-frissitést. tiltsa le a bios memórikezelési beállitásainál a gyorsitótárazást és az árnyékozást..''
ezekközül mindent megcsináltam,kivéve a videokártya cseréjét és a memóriakezelési beállitásoknál a gyorsitotárazást és az árnyékozást nemvágom hogy holvan v miva
jaés a lényeg: ''stop: 0x0000008E (0xC0000005, 0x000001D5, 0xB80BFC08, 0x00000000)''
de sajnos ebből meg nemvágomle meyik illesztőprogram... a videokártyát meg újraraktam 100x,legújabb driver....
NAGYON KÖSZÖNÖM!!!
Aktív témák
Hirdetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest