Aktív témák
-
MarKoo
addikt
Eddig nem fagyott ki. Most az Opera a Ventrilo meg az ICQ fagyott ki game közben. Azthiszem megfikkant a Windowsom. Végülis 13 hetes mit várok.
MOD: Úgy tűnik megoldódott a problémám. Ennek nagyon örülök.Már csak a Windowsom térne észhez. Most visszaállítottam minden bejegyzést, amit a registryből töröltem a jv16 PowerToolssal.
-
MarKoo
addikt
Nah újraraktam. Mindjárt kipróbálom egy waron, hogy műxik-e.
-
MarKoo
addikt
Kicsit módosítottam a ''régi'' címen.
-
MarKoo
addikt
Nah itt az idő (sajnos), hogy újra igénybe vegyem a topikot.
A problémám a következő:
Játék közben (Call of Duty) egy idő után kiakad a hang és ez a képernyő fogad: Bővebben: link Ugyanezt produkálta már CS:S-ban is, de CoDozni többet szoktam.A lényeg, hogy arra már sikerült rájönnöm, hogy audio driver hiba, de még nem tudom hogy hogyan lehetne kiküszöbölni. Rakjam újra a hangkártya driverét?
-
MarKoo
addikt
-
MarKoo
addikt
Azt még mindig fenntartom, hogy bárkinek bármilyen ötlete van, örömmel fogadom.
-
MarKoo
addikt
Hmmm.... Azthiszem feladom.
-
MarKoo
addikt
Felraktam a Windows XP Service Pack 2 HUN-t és még mindig rossz. Ah.
-
MarKoo
addikt
Felraktam a 4.9-es Catalystot. Semmi változás. Egyébként lehet hogy vírus, habár már kiírtottam az e-mail férgeket.... Általában minden nap jönnek angol nyelvű vírusos mailek egy e-mail címre. Valahogy jó lenne megszabadulni tőlük. Mind1, most még nem lesz win resintall, talán egy új rendszerrel majd, de ha minden más rendesne működik, akkor szerintem felesleges.
-
MarKoo
addikt
Na szóval vírus tuti nincs, mert Nod32 full scan, Trojanhunter, Ad-aware... Ezekkel a progikkal mindig le szoktam ellenőrizni havonta a gépem. A bios update ma reggel meg volt. Délután felraktam az összes frissítést amit kellett. Még most sem működik a TV, de a készenléti állapotos dolgot még nem próbáltam. Szerintem az lesz, hogy felrakom a 4.9-es Catalystot és ha úgy is előjön a hiba, akkor nem foglalkozok vele. Bár azért jó néha tv-t nézni esténként itt, de túl fogom élni.
-
MarKoo
addikt
Látom elvagytok
de nekem még mindig nem jó.
-
MarKoo
addikt
Nah a létező összes telepítést felraktam és még mindig megdöglik.
-
MarKoo
addikt
A bios csere megtörtént, változás semmi.
Most jön az hogy berakok egy nVidia karit és utána vissza az Ati.
-
MarKoo
addikt
Nem hiszed el, de pont ma jött ki egy új bios az alaplapomhoz.
-
MarKoo
addikt
Ha valaki leírná magyarul hogy pontosan mit is csináljak, azt nagyon megköszönném.
Szerk.: Éppen most raktam fel 1.05-ös drivert és nem működik még mindig.
[Szerkesztve] -
MarKoo
addikt
Megnéztem tuning nélkül is ezt csinálja-e és sajnos igen. Egyébként a rendszernapló tele van olyan hibaforrással, hogy cdrom, de a tv futtatásakor mindig azt a hibát írja, amit az imént közöltem veletek.
-
MarKoo
addikt
válasz
Deathcourier #20 üzenetére
Nem vírus ez tuti.
-
MarKoo
addikt
Nah senki semmi tipp?
-
MarKoo
addikt
válasz
Alvin_ti4200 #5 üzenetére
Én se nagyon. Eddig azthittem minden hibával találkoztam már, de kezdek rádöbbenni hogy mégsem.
-
MarKoo
addikt
Bocsi kicsit sz@r lett
Bővebben: link
-
MarKoo
addikt
A következő lenne a problémám. Ezt már az előző XP-mnél tapasztaltam, de most vettem észre, hogy ennél is (semmi különbség a kettő között
) amint megpróbálom készenléti állapotba vinni a gépet, egyből kékhalál. Tegnap felraktam az UHU Linux 1.1.1-et egy külön winyóra. Kipróbáltam minden jó stb.. Visszamentem Windows-ba és feltelepítettem az új Logitech Bluetooth-os egerem meg billentyűzetem. Leültem játszani, majd a játék után tv-t akartam nézni. Elindítottam a PCTV Vision-t és kékhalál. Eddig semmi probléma nem volt tv nézés közben. Lehet valami összefüggés a között, hogy felraktam a bill.-t + egeret és egy Linuxot és így már kékhalál egyből amint elindítom a PCTV-t? Valami olyat ír ki, hogy kapcsoljam ki a memória árnyékolást meg stb. Gőzöm sincs mi lehet a probléma, de nagyon idegesítő, hogy ha megnyomom a Készenléti állapot gombot kifagy, sőt tv-t se tudok nézni.
A konfigom: Intel P4 2.6C@3315 Mhz, Asus P4P800 Deluxe, Powercolor X800Pro Limited Asassin Edition, Hynix 512/400@510Mhz D-43, Windows XP SP1 (magyar).
Várom az ötleteket.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Lenovo X1 Yoga G6 i7-1185G7 32/512GB SSD FHD IPS Touch Win11 (lízingelt)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest