- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem nyílnak a Foldok?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Huawei P30 Pro - teletalálat
Aktív témák
-
norbiphu
őstag
AI Audio
ADI AD1985 SoundMAX 6-channel CODEC
Audio Sensing and Enumeration Technology
support S/PDIF out interface
A hangkari nem Realtek.
Bővebben: link -
anulu
félisten
nemtudom sajnos, nekem az alaplapi hangchip produkál ilyet, de csak és kizárólag SimCity4 alatt
ha kikapcsolom a játékban a hangot, akkor is (random időközönként). ha pedig letiltom a hangchipet, akkor nem indul el a jáékt, mondván, h nincs DirectX kompatibilis hangkártya a gépben
-
Wasmacsó
csendes tag
az xp+uhu két dolgot jelent:
1kiló szar
meg mégyegy kiló szar!
használj suse-t vagy redhat-et. az xp alapban szar és kész. az ember rá van utalva hogy azt használja, mert linuxra nincsenek ilyen professzionális eszközök, sok program...szóval nincs elég prog rá. a winfosra sok jó prog van, de maga az os instabil és gyakran lefagy, ennyi. -
Ezt ettől függetlenül mondom el, mert rád nem vonatkozik.
Én előbb csináltam winupdate-t friss telepítés után, mint tűzfalat vírusírtóval. Bekaptam pár vírust, melyeket semmivel sem tudtam legyúrni utólag a gépemről, mégcsak meg sem találták. Ráadásul a NAV találta a legkevesebbet. Onnan tudtam csak, hogy szopi van, hogy folyamatosan volt adatforgalmam a netre.
Format c után lett csak tiszta a gép. Vannak a neten olyan vírusok is, amelyekről nem is tudni, hogy léteznek. Ezekre pedig ellenszer sincs.
Ezt csak a vírusírtókról kialakított vélemények miatt mondtam el.
[Szerkesztve] -
djtörök
senior tag
Aktív témák
Hirdetés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Motoros topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Jövedelem
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Azonnali fotós kérdések órája
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest