- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- Yettel topik
- MiLi MiTag, MiLi LiTag bluetooth trackerek
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
Gregorius
őstag
Érdekes, hasonló hibám volt már nekem is Outpost Firewallal, de az reprodukálható volt: amikor elkezdtek döngetni az új kapcsolatok (pl. IE új weblapot nyit meg), akkor azonnal kékült. Valamit változtathattak a rendszeren w2ksp3/wxpsp1 környékén, egy csomó régebbi tűzfalat kipróbáltam és mindegyik valahol ''furcsán'' viselkedett (ha egyáltalán elindult).
-
vlaci79
senior tag
udv
milyen alaplap? ismerosnel 815 os alaplap csinalt hasonlot
irq kezelesnel volt gond olyan eszkozt is 15 feletti irq ra rakott ami nem birta lekezelni normalisan
hogy mi volt a megoldas az mar csak remlik:
biosban irq kezelesre vonatkozott a dolog bios alapbol 1.4 es bealitast hasznalt
ez at lett allitva 1.1 re akkor rendben ment a gep. igy nem volt 15-os irq felett semmilyen eszkoz -
Gregorius
őstag
Te tudod, h melyik érték mit jelent? Felnézek Rád!
Enyhe túlzás és inkább tapasztalat. A linkelt cikkben egyébként benne van kockául, hogy melyik mi, én csak fordítottam :P
Létehzhet az, h a Matrox Powerdesk így tönkrevágja a rendszert???
Ami driver az azt vág tönkre és úgy, amit és ahogy nem szégyell.
XP alatt még nem volt dolgom a legújabb Matrox cuccokkal, de win2k alatt itt több gépen is gond nélkül fut.
A hiba spontán jön, vagy csinálnod kell közben valamit, hogy ''megtörténjen''? -
Gregorius
őstag
Error Message: STOP 0x000000D1
[L]http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;293077[/L]
Látszólag irdatlan nagy driverhiba (nagyon ritka, hogy a 4. érték abszolút nulla legyen)
Nem frissítettél verziót valamelyik driverből?
Esetleg érdemes megnézni az eseménynaplót, hátha panaszkodik a hdd vezérlőre (timeout, vezérlési hiba, stb...), mert akkor az új vinyóval van a gond.
[Szerkesztve] -
Male
nagyúr
A MS-nál meg tudod nézni a hibakódot.
Ugyanezzel szívok én is most, nálam kb azóta van, hogy próbaképpen felraktam a 333-as memóriámat 400-ra. Ha visszaállítom, akkor is csinálja. Mondjuk nálam nem biztos, hogy ez okozza, mert lehet, hogy letörtem félig egy kondit az alaplapon a múltkor (kb egyidőben volt a memória állítás és a konditörés). A MS-os segítség alapján bármi lehet (felsoroltak egy pár dolgot, és utána ott volt, hogy egyéb).
Ha a google-ban rákerestetsz a hibakódra (A STOP: utáni részre), akkor sokmindent megtudhatsz.
Írd meg ha sikerült megoldanod.
Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest