- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hivatalos infók a Nothing Phone (3a)-ról
- Akciófigyelő: kedvezménnyel nyit az Earfun Air Pro 4+
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Nincs több titok: íme, a Samsung Galaxy TriFold!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cetli
tag
Hali. legutóbb írtam ide akkor videó kártya driver hiba volt régebbit raktam fel és azóta jó de a kék halál " ritkább "
mai nap megnyitottam egy oldalt ahogy betöltötte jött is a kék halál mondom megpróbálom még 1x és ismét .. Win 8.1 erre valami ötlet ? 

-
Cetli
tag
Hali
Videokártya driver elvileg okés 14.8-as viszont ma elkezdet megint kék halálozni
( játék közben
)/ csináltam egy memóriadiagnosztikát is ott ha jól emlékszem valami driver hibára írt csak ...
/
-
Cetli
tag
Hali.Nekem olyan gondom lenne hogy most cseréltem hdd.t ( tegnap ) új Windows gondolom tesztelem játék közben kb 5-6 perc után jött is a kék halál
mondom remek ... felraktam a bluescreenview programot de nekem új az egész amit kitudtam venni hogy Ati Driver gond lesz ? 

Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő (használtak) (ELKELTEK)
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3758, 91% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

mai nap megnyitottam egy oldalt ahogy betöltötte jött is a kék halál mondom megpróbálom még 1x és ismét .. Win 8.1 erre valami ötlet ? 
( játék közben
)
/