Hirdetés
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cetli
tag
Hali. legutóbb írtam ide akkor videó kártya driver hiba volt régebbit raktam fel és azóta jó de a kék halál " ritkább "
mai nap megnyitottam egy oldalt ahogy betöltötte jött is a kék halál mondom megpróbálom még 1x és ismét .. Win 8.1 erre valami ötlet ? 

-
Cetli
tag
Hali
Videokártya driver elvileg okés 14.8-as viszont ma elkezdet megint kék halálozni
( játék közben
)/ csináltam egy memóriadiagnosztikát is ott ha jól emlékszem valami driver hibára írt csak ...
/
-
Cetli
tag
Hali.Nekem olyan gondom lenne hogy most cseréltem hdd.t ( tegnap ) új Windows gondolom tesztelem játék közben kb 5-6 perc után jött is a kék halál
mondom remek ... felraktam a bluescreenview programot de nekem új az egész amit kitudtam venni hogy Ati Driver gond lesz ? 

Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Google Pixel topik
- Gumi és felni topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gyúrósok ide!
- Szívesen használsz Samsung böngészőt? Immár PC-n is megteheted
- Xbox Series X|S
- BestBuy ruhás topik
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 500+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3684, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3733, 91% Akkumulátor
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- Samsung Galaxy S23 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
mai nap megnyitottam egy oldalt ahogy betöltötte jött is a kék halál mondom megpróbálom még 1x és ismét .. Win 8.1 erre valami ötlet ? 
( játék közben
)
/