- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Fotók, videók mobillal
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
Új hozzászólás Aktív témák
-
wabull
csendes tag
válasz
Flickering #3111 üzenetére
a kettő kb ugyan az, a 8.1 talán jobb pc-re. meg amúgy is
-
wabull
csendes tag
válasz
takessz #3106 üzenetére
Még semmi nem biztos ha előjön RAM-al is foglalkozok majd kicsit, de azt tudom feltételezni, hogy mivel nem rég raktam újra a gépet a lapozófájl a 81%kondíciós winchesterre került, a rendszer pedig a másikon van, és mikor a rendszer dolgai használták a lapozóterületet, ez kavart be. Mivel onnan jóformán mást nem futtatok ami hibát okozhat, ezt leszámítva nem dolgozott a winchesteren semmi. És innen a sok különböző hiba, azóta jött még elő 2 új is. De persze lehet a RAM is nem zárom ki, ha előjön bepróbálkozok a régi RAMokkal.
-
wabull
csendes tag
Üdv!
Újra én!
Képet csináltam, egyébként készítettem memória tesztet több mint 1 óra alatt semmi hibát nem kaptam. (Memtest86)Egyébként vissza lehet nézni valahol windows8 alatt memória diagnosztika eredményét, a windowsos tesztet, hogy mikor készült. Mert korábban azzal is készítettem és összevetnék dátumokat.
-
wabull
csendes tag
Üdv!
Nemrég újra telepítettem a gépet, x64 Win8.1 valamint vettem bele 8gb RAMot is.
Kb azóta dobálja a BlueScreen üzeneteket. Nem tudom eldönteni miben lehet a gond, az új RAMban vagy máshol, de csinál furcsaságokat is. Egyszer eltűnt már az egyik winchester, csak kattogott, szét kellett húzgálni a kábeleket. Aztán néha a meghajtók ikonjai is csak fehér ikonok. Többféle kék halál érkezett az elmúlt 2 hétben. A RAM windosos memória teszten hibát nem jelez. HD Sentinel szerint a winchesterek jó állapotban vannak egyik esetében van csak 80%os kondíció. A gép ezen felül kb minden alkalommal duplán indul amint megjelenik a win8 logó újraindul és csak 2xra tölt be.A dmp fájlokról készítettem egy ilyen összegzést. [link]
Nem tudom mi lehet a fő ok, előbb tanácsot kérnék, nem telepíteném újra a gépet feleslegesen, illetve kipróbálom a régi RAM-okkal ismét. A tápegység problémát sem zárom ki, mivel 1-2 éve még winchester kattogás, akadás miatt fagyott a windows. Igaz azóta olyan nem volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- EAFC 25
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest