Új hozzászólás Aktív témák
-
Hobuci
csendes tag
Szeretnék segítséget kérni!
Valamilyen videókártya/driver problémám lehet, ami a következő: ha videót, vagy bármilyen 3D-s programot indítok meghal a gép. Fekete kép és semmi, vagy villogás, mindig más.
Ez játéknál úgy néz ki, hogy színes textúrák, lefagyott játék, elmosódott foltok összevissza.Teljesen tanácstalan voltam az első felvillanó BSOD-ig.
Olvasgattam, röviden...nincs több ötletem, örülnék egy kis segítségnek.
Driver uninstalled, aztán Driver Cleaner Pro, majd újratettem, változás nem történt.Ui.: A probléma több héttel ezelőtt is jelentkezett párszor in-game, de lecsuktam, megnyitottam és eltűnt!
System:
Windows Xp SP2
AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 6000+ 3,01Ghz
2Gb RAM
NVIDIA GeForce 9800 GT (1024 Mb) -
Hobuci
csendes tag
Sziasztok!
Olyan problémám lenne, hogy minden programtól, minden softwaretől függetlenül kékhalált kapok. Változó hogy mennyit, de ezt sem tudom megmondani mitől függ, 2 hete, napi 2-3 is volt, most szinte 2 hete nem is volt. De megint elkezdte.
Mindig ugyanazzal a file-al van baja: NVENETFD.sysHa valamilyen rendszerinformáció kellene szóljatok!
Ui: Miután megkaptam a csodás kék képernyőt, reset, hallom hogy a gép megpróbál bootolni, de semmi ( hijányzik a beep hang ) Akárhányszor indítom újra semmi. Ha azonban meglököm a gépházat, ez néha nagyobb lökést is igényel akkor van beep hang, bootol a gép.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- BESZÁMÍTÁS! XFX MERC 310 RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest