- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Nem lett arányos a fogyókúra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ashenvale
csendes tag
Holnap fogom megint beledugni a fejem. Már 1szer csináltam, de nem tudtam kivenni, h mégis melyik alkatrészből jön. Ja igen, és volt arra is precedens, h nagyon erősen/hangosan is rákezdett. "vőőőőőő" hangot hallatva. ( Akkor ki is porszívóztam.) Azóta cs kevésbé, de mégis jól hallhatóan hangzik. Holnap meglesem a táp márkáját is, de most alvászat.
Jó éjt neked is, és köszönöm az eddigi segítségedet is.ja igen, meg tudnád mondani h a felül említett 3 kék halál mit jelent?
Üdv, Ash
-
Ashenvale
csendes tag
Üdv!
Sikeresen én is bekaptam pár kék halált az utóbbi napokban. Minden a Crysis 2-vel kezdődött... Azóta a nagyobb teljesítményt igénylő game-k futása alatt 1 bizony idő elteltével jelentkezik.
A video kártyára v a ram-ra gyanakszom.
ram: kingmax 2*2 Gb
video k.: asus eah5750 ( 1 giga )
proci: amd phenom II 720 ( 3* 2.70 )Köszönöm a segítséget előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- SzoftverPremium.hu
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest