- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
Új hozzászólás Aktív témák
-
H0bi
tag
Elég sokszor kékhalált kaptam youtube vagy film lejátszásakor. Utána olvastam, hogy ha flash playernél letiltom a hardveres gyorsítást akkor ez megszűnik. Kikapcsoltam a flash playerben és film lejátszóban is a hardveres gyorsítást. Ezután filmeknél nem fagyott, böngészésnél vagy youtube-nál meg nem kékhalál, hanem befagy az egész böngésző. Feladatkezelőben be kell zárnom és újból megnyitni..
Általában fejlesztem a gépemet mindig újabb alkatrészekre, értéke kb. 200ezer Ft és akkor ilyen idegesítő hibái vannak..
Érdekes egy régi gép nem csinál ilyet.. -
H0bi
tag
Sziasztok!
Kékhalálokat kapok youtube videóknál és filmeknél is, (sima kék háttér).
Konfigom: i5 2320, asus p8h67, 8gb kingston, sapphire hd6870.
Hardveres gyorsitásos dolgot olvasgattam, de nem hinném hogy ez lenne a gond.
-
H0bi
tag
Sziasztok!
Youtube videótól nagyon sokszor kék halálom van. Hibakódot nem ír, csak kék csíkos a képernyő.
Mi lehet a probléma?Konfigom: I5 2320, Asus P8H67, 8Gb Hyperx blue, Sapphire HD6870, WD 500Gb, Corsair 400W
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged