- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- VoLTE/VoWiFi
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
disturbance
csendes tag
válasz
Hedgehanter #580 üzenetére
A régi ide, az új sata, de direkt úgy csináltam, hogy csak az egyik volt bekötve. Valamint a ramokat is cserélgettem, és a dvd-romot is, vagyis maradt a táp, és az alaplap mint hibaforrás...
-
disturbance
csendes tag
Sziasztok
Töredezettségmentesítés után már csak egyszer jelentkezett nekem ez az IRQL NOT LESS OR EQUAL-kék halál, viszont amikor megpróbálok teljesen új winchesterre Windowst telepíteni, akkor megint előjön, akárcsak akkor, amikor a régire akartam. Mit javasoltok?
-
disturbance
csendes tag
válasz
Dr. Romano #553 üzenetére
Hibaellenőrzés volt, nem jelzett semmit.
-
disturbance
csendes tag
Sziasztok!
Újabban nekem is IRQL NOT LESS OR EQUAL hibaüzenettel száll el bármi, amit éppen csinálok ( játék, netezés, vagy akár ha csak letöltök). Eleinte csak néha jelent meg ( 1-2 hetente), most már mindennapos jelenség. A Windows kb. 1.5 éve van fent, azóta csak 2x1 giga ram került be a gépbe, semmi más változtatás nem volt hardver szinten. Kicsit utánaolvastam és arra jutottam, hogy a legegyszerűbb és legbiztosabb megoldás, ha újratelepitem a rendszert. A probléma csak az, hogy bár a telepitőcd-ről elkezdi olvasni a file-okat, amikor végez ezzel akkor megszakad a telepités, és azt irja, hogy a gép érdekében a telepités leáll, és keressek virust, vagy ellenőrizzem a hard driveokat. Vagyis még odáig sem jutok el, hogy egyáltalán meghatározzam, hogy melyik particiót kellene törölnie, és hogy hova rakja a rendszert. Egy winchester van csak a gépben, az van kétfelé osztva, az egyiken csak telepitett programok, a másikon csak képek, videók, ilyesmi. A hűtés nincsen rendesen megoldva, talán attól szállt el valami? Esetleg kikészült a gyári, házhoz kapott táp? Gondolom ki kellene próbálni, hogy minden alkatrészt egyesével kicsérelek, hogy kiderüljön melyikkel lehet baj. Valami más megoldás esetleg, vagy ötlet, hogy mitől van? Programokat nem igazán telepitgetek fel, és a nod sem jelzett semmit eddig.
A segitséget előre is köszönöm, minden jót nektek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest