- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Új középpályást igazolt a Qualcomm
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Kínosan környezettudatos a HMD
Új hozzászólás Aktív témák
-
disturbance
csendes tag
Sziasztok!
Újabban nekem is IRQL NOT LESS OR EQUAL hibaüzenettel száll el bármi, amit éppen csinálok ( játék, netezés, vagy akár ha csak letöltök). Eleinte csak néha jelent meg ( 1-2 hetente), most már mindennapos jelenség. A Windows kb. 1.5 éve van fent, azóta csak 2x1 giga ram került be a gépbe, semmi más változtatás nem volt hardver szinten. Kicsit utánaolvastam és arra jutottam, hogy a legegyszerűbb és legbiztosabb megoldás, ha újratelepitem a rendszert. A probléma csak az, hogy bár a telepitőcd-ről elkezdi olvasni a file-okat, amikor végez ezzel akkor megszakad a telepités, és azt irja, hogy a gép érdekében a telepités leáll, és keressek virust, vagy ellenőrizzem a hard driveokat. Vagyis még odáig sem jutok el, hogy egyáltalán meghatározzam, hogy melyik particiót kellene törölnie, és hogy hova rakja a rendszert. Egy winchester van csak a gépben, az van kétfelé osztva, az egyiken csak telepitett programok, a másikon csak képek, videók, ilyesmi. A hűtés nincsen rendesen megoldva, talán attól szállt el valami? Esetleg kikészült a gyári, házhoz kapott táp? Gondolom ki kellene próbálni, hogy minden alkatrészt egyesével kicsérelek, hogy kiderüljön melyikkel lehet baj. Valami más megoldás esetleg, vagy ötlet, hogy mitől van? Programokat nem igazán telepitgetek fel, és a nod sem jelzett semmit eddig.
A segitséget előre is köszönöm, minden jót nektek!
Új hozzászólás Aktív témák
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Apple asztali gépek
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Microsoft Excel topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Autós topik
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- Path of Exile 2 early access kulcs
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 /Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 90% akku
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm + tápkábel
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest