Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Yettel topik
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Google Pixel topik
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vasinger!
nagyúr
Üdv.!
Szerintetek mitől lehet ez?

A proci és a ram húzva van, de elvileg stabilak. Esetleg szoftveres?
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Oké, köszi.
Most visszavettem az 1100-as ramokat 1120 CL5-5-5-18-ról 1068CL5-5-5-15-re. Ha így nem kapok kéket, meg van a bibi. Bár ez miért pont most jön elő, amikor már x hónapja úgy volt?%!

-
Vasinger!
nagyúr
Help!
Akkor kezdem.. be kapcsoltam, hogy ne induljon újra a gép, ha kék halált kapok, de mégsem mentette el a jelentést, nincs minidump mappa. Sőt a whocrashed sem talál semmit.
De volt annyi eszem, hogy lefényképeztem. Ilyen fajta hibaüzenetet sose kaptam még, mert eddig anno csak 1-et kaptam, azt megjegyeztem, hogy miért volt.
-
Vasinger!
nagyúr
Az utóbbi 2 napban kaptam 3 kék halált. A proci ezen beállítások mellett 2 éve megy stabilan, a ramok újak, azokat visszavettem a gyári érték alá. A driverek terén minden teljesen rendben van. Antívírus is naprakész, rendesen van belőle, jól teszi dolgát.
Mitől lehet?Itt van pár screenshot innen onnan...

-
Vasinger!
nagyúr
Ha a windows mappában nincs minidump mappa, akkor az azt jelenti, nem volt kék halál még?

-
Vasinger!
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Itt szerintem valami nagy félreértés van. Csak kérdés, hol?

-
Vasinger!
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Micsoda? Mi az, hogy ne tuningoljak? Miért lenne tőle kék halál? 1 éven át ment tuninggal a lap, csak mióta felfrissítettem a bios-t... Esküszöm nem értelek mire akarsz kilyukadni.

-
Vasinger!
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Mi az, hogy ne legyen semmi húzva? Miután visszaraktam a régit, lehet húznom, ugye? Azt tudom, hogy alapbeállításokkal kell frissíteni ha arra gondolsz.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
De nincsen benne a tegnapi kék halálos jelentés.

-
Vasinger!
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Nem találta meg a tegnapi esetet, csak az 5. havit. Ilyenkor mi a teendő?
-
Vasinger!
nagyúr
Sziasztok!
Kaptam egy kék halált. Kérdésem mitől lehet? Utánakerestem, de ez win2000-ről ír.
Megnéztem minden hardveremet, hidegek voltak kézre, a ramok voltak kicsit melegek, de nem vészes. Lehet, hogy az újonnan felrakott a bios a bibis? Vagy csak a vista szórakozik? Mind a 2-t leakarom már cserélni. A biost a régire, a Vistát meg újraraknám, mert volt egy vírusom... -
Vasinger!
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Sajna egyből újraindult. Hogyan lehet azt kikapcsolni, hogy ne induljon újra?
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Hát egy akkor k.va jó. Akkor ezt nem lehet oly könnyen kiszűrni. Köszi a linket!

-
Vasinger!
nagyúr
Kaptam ma egy aranyos kék halált. Kék halál mitől lehet? Hardveres, szoftveres vagy BIOS-os hiba miatt lehet?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i5-8G I 8GB I 256-512-1T SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- UPDATE 11.13. HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-13. gen gar.
- Készletkisöprés! Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16GB 512GB 13.5" TouchScreen 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest