- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Magisk
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
törölt tag
Nálam volt olyan is, hogy egy PCI-os 10/100-as sima Ethernet hálókártya szaroskodott, és sokszor fagyott a gépem. Egy ideig ment, aztán már odáig romlott a dolog, hogy a gép be sem indult, ha a kártya a gépben volt. Ha kivettem, minden jó volt. Szóval itt sok minden okozhatja a problémát. Bár hallottam már olyat is, hogy egy virágbolti Windows volt a ludas.
-
törölt tag
Lehet, hogy valami érintkezési probléma. Valamikor régebben nálam előfordult, hogy a gépem állandóan kikapcsolt, mire észrevettem azt az amatőr hibát, hogy a tápba menő elektromos hálózati kábel kicsit ki volt lazulva és lötyögött. De találkoztam mások gépén félig berakott RAM modullal, lelazult SATA kábellel is. Lehet, hogy a kébelek csatlakozásait és érintkezését sem ártana lellenőrizni.
-
törölt tag
Ha a táp nem elég erős, az is okozhat efféle jelenségeket. Bár nálam volt valamikor egy Radeon HD5670-es, ami hol elindult, hol nem. Bekapcsoláskor nem adott képet, a venti meg 100%-on pörgött. Bár ez jellemző erre a VGA-ra, de nálad összetettebbnek néz ki a dolog. A 6870-esnél nem hallottam ilyen problémáról.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gumi és felni topik
- Windows: mi történik valójában Leállításkor, Alvó módban és Újraindításkor?
- Elektromos autók - motorok
- EAFC 25
- Google Pixel topik
- Xbox Series X|S
- World of Tanks - MMO
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Lenovo M10 HD 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 512GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest