Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Yettel topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Fenix 8 Pro - nézz az ég felé!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
lala42
őstag
válasz
Progression
üzenetére
Esetleg még az is lehet, hogy a hangkarid kezdi kilehelni a lelkét. Akkor érdemes beruházni 1 kb. 1500 Ft-os PCI-s hangkariba.

-
lala42
őstag
válasz
Progression
üzenetére
A belinkelt képek alapján egyértelmü, hogy a hankártyád drivere sérült. Szedd le, uninstall, és telepítsd újra. Még 1. Ha ATI HD-s videokártyád van, akkor 1 ATI gyári telepítőlemezről kell a HDMI meghajtót felrakni, vagy a WDMI meghajtót. Ez csak a gyári telepítő lemezen van, vagy az ATI honlapján. De csak ha ATI-s a videokarid

-
g.gergo
senior tag
válasz
Progression
üzenetére
Sztem az hülyeség, ha nem akarsz lapot cserélni veszel egy hangkártyát és kész, de azért ha van lehetőséged rá, próbálj ki egyet. Miért ne lehetne egy különálló hangkártyát beletenni olyan lapba, amibe van integrált. Mertt ilyen erővel vga-t sem lehetne. Mivel, h már szinte mindegyikben van, akkor most már senki nem tud különállót használni?! Alaplapit letiltod és mehet az új pci-os.
-
g.gergo
senior tag
válasz
Progression
üzenetére
Üdv! Valóban hangkari hibának tűnik így elsőre, nálam is előfordult ALC850-el, bár Vistánál, és driver csere után megoldódott a probléma. Próbálkozz te is ezzel sztem, próbálj ki többet drivert, régebbit, újabbat is, akár betakat is, vmellyikkel sztem jónak kell lennie. Nekem is vmelyik régebbivel lett jó.
-
Hedgehanter
őstag
válasz
Progression
üzenetére
En sajnos nem tudom megnezni a kepfeltoltes.hu-s kepeket....
Új hozzászólás Aktív témák
- PC Game Pass előfizetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- LG OLED TV 55CS6LA
- Újszerű Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló +
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- 157 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
- Dell UltraSharp U2913WM 2560 1080 monitor + Dell Sound Bar AX510 10W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest