- iPhone topik
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Fotók, videók mobillal
- Nem tud dönteni az iFold a titán és az alumínium között
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Xiaomi Watch 2 - fast fashion
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Magisk
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Carasc0
őstag
Nagyon szépen köszönöm a kimerítő választ!
Megmondom őszintén eléggé random ez a kék halál mert pl. tegnap egész nap játszottam a játékkal és nem jött be. Amikor most meg bejött nem is volt olyan súlyos grafikai jelenség hogy bejöjjön, szóval érdekes!
Amit végrehajtok:
- Kitakarítom mert a ventilátor kicsit poros (ref VGA-m van)
- Másik slotba nem tudom berakni, mert akkor a hangkártyát nem tudom elhelyezni sehova. Illetve lenne még neki hely csak az PCI_EX8 és nem 16. Bár nem tudom hogy számít-e.- Tápellátó kábel alatt a 220V főtápkábelre gondolsz? Egy régebbit használok, de a Corsair TX650-hez külön kaptam egyet. Használjam azt?
- A legújabb nvidia driverrel másnak is volt gondja a Stacraft 2-vel, most 1 verzióval korábbival hajtom a VGA-t.
- Hogy kell használni ezt a VGA memória tesztelő programot? Olvastam hogy ez egy boot alkotás, de nincs floppym. Letöltöttem egy ZIP állományt, annak a tartalmát ha kiírom DVD-re akkor menni fog?
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Lenovo A485 Ryzen 5 pro 2500U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3670 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest