- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ne felejtsd el a páncélt lemeríteni!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Egy óra, két rendszer
- Megfizethető lett a Samsung új AI fülese
- Motorola G86 - majdnem Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#62853120 #707 üzenetére
Hali!
Hát igen, az nem kellene elsőre, az az nForce AHCI driver....
Valóban kellene egy teljes telepítés, esetleg ha megoldható, akkor újrapartícionálni a Vista telepítővel(az a partíció amire telepítesz max 60-70 giga legyen, és legyen formázva) és NEM KELL semmilyen AHCI drivert beadni neki, se telpítéskor, se utána!Ha ez megvan, az persze még nem garantálja hogy minden oké, de legalább egy hiba kizárva, mivel írtam hogy nálam is kékhalál lett az nForce AHCI utólagos telepítéséből.
(Vista x64 Hun Sp1esteén legalábbis)A Vista meg mehet, ahogy Pumba is mondja. Én speciel azért javasoltam csak hogy ha lehet ne SP2-vel elsőnek, mert érhetik az embert meglepetések. Egy példa XP-vel kapcsolatban: XP SP2 esetén a nyomtatóm gyári lemezéről simán felmegy a driver, SP3 után, magától felismeri a nyomtatót az XP és nem engedi felrakni a gyári drivert...
Vista SP2-ben módosítottak a prefetch(előtöltés) és indexelésen is....Szóval én azt javaslom, hogy először SP1, aztán ha minden oké és elmúlik a kékhalál, akkor mehet SP2...Fire.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- SSD kibeszélő
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- sziku69: Szólánc.
- Metal topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hardcore café
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Motorola Moto G54 Power 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Lemezes kiadás!
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RTX 3070Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3193, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest