Hirdetés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Csak egy ország kap Exynos 2600-as Galaxy S26 telefonokat?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vasy
csendes tag
Hali!
Enis hasonlo problemaval kuszkodom. Egy darabig megy a gep majd magatol reboot. Mar mindent probaltam en is de nem jott be a dolog. Csereltem tapot: nem segitett. Csereltem procihutot: nem segitett. Probaltam uj xpt rakni de nem ment: telepito kek halalal kiszallt. Mar megelegeltem h ezt csinalja velem: itthagytam egy hetvegere, ket nap mulva bekapcs: ment ket orat es fagyi. Reset=fagyi. utolso probanal mar ujra is indult. Nem jovok ra h mi a hiba: Vinyo jo, memteszt nem ir hibat(tudom attol meg lehet szar), mar csak az lapra tudok gondolni. Szerintetek mi lehet a hiba? Ha tudtok vmi ertelmes es elfogadhato magyarazatot akkor irjatok!
Elore is koszi
PS: konfig az aláirasban+350w low noise Q-tech tap
Új hozzászólás Aktív témák
- ::::: HATALMAS LEÁRAZÁSOK! I JOGTISZTA MICROSOFT TERMÉKEK I 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I 10 ÉV GARANCIA ::::
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 2TB SSD RTX 5070Ti 16GB Asus ROG Strix Helios GX601 750W
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra - 12/256 GB Használt, karcmentes 6 hónap garancia
- Samsung Galaxy Watch 8 40mm, Új, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest