- Az iPhone hajthatatlanságán gúnyolódik a Samsung
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- iPhone topik
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Végre bemutatkozott a Pixel 8 és a Pixel 8 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vasy
csendes tag
Hali!
Enis hasonlo problemaval kuszkodom. Egy darabig megy a gep majd magatol reboot. Mar mindent probaltam en is de nem jott be a dolog. Csereltem tapot: nem segitett. Csereltem procihutot: nem segitett. Probaltam uj xpt rakni de nem ment: telepito kek halalal kiszallt. Mar megelegeltem h ezt csinalja velem: itthagytam egy hetvegere, ket nap mulva bekapcs: ment ket orat es fagyi. Reset=fagyi. utolso probanal mar ujra is indult. Nem jovok ra h mi a hiba: Vinyo jo, memteszt nem ir hibat(tudom attol meg lehet szar), mar csak az lapra tudok gondolni. Szerintetek mi lehet a hiba? Ha tudtok vmi ertelmes es elfogadhato magyarazatot akkor irjatok!
Elore is koszi
PS: konfig az aláirasban+350w low noise Q-tech tap
Új hozzászólás Aktív témák
- Antivírus szoftverek, VPN
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Samsung Galaxy S22 Plus / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest