Hirdetés
- Újra növekedést mutat az okosórák piaca
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Android dual SIM okostelefonok
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
xyzikeee
aktív tag
Sziasztok
Pár hónapos új gép. 3 nappal ezelőtt játék közben Bluescreen kaptam. Újraindult, majd a felhasználói fiókba belépve kiírta hogy a rendszer egy váratlan leállás után helyreált. Majd fekete kép.Kikapcsoltam a gépet, újraindítottam. Be se akart bootolni. Folyamatosan próbálkozott egymás után de 2-3 másodperc után leállt.
Lenyomtam az áramot, majd újra vissza. Bekapcsoltam, elindult és ezt írta ki:http://kepfeltoltes.hu/view/140227/WP_20140224_003_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Ezután elindult. Kikapcsoltam a gépet, megint bekapcsoltam próba gyanánt és megint a sorozatos bootolási próbálkozások következtek. Kiszedtem a Ramokat, megcseréltem őket, 3 napig jó volt, semmi gond.
Ma Játék közben jött elő a probléma, kékhalál, majd újrainditás után 1-3 másodpercig próbálkozik a gép aztán kikapcsol és magától újra próbálkozik de nem indul. Miután kivettem az egyik memóriát bekapcsolt, aztán miután visszatettem akkor is bekapcsolt.
Kép a kékhalálról:http://kepfeltoltes.hu/view/140227/bluescreen2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
A hibakód változó, valamikor 3B a vége, van amikor 0A van amikor ez.
2db 4 gigás RAM van a gépben.
Azonban próbáltam csak az egyik illetve csak a másik memóriával, és úgy is előjött a hiba.
Aida64, Prime95 stabilitásteszt 10 perc után kékhalál és újrainditás segít csak.
Memtest86 futtatásra került 20-30 percre és nem volt hiba.Ötlet? Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2159
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3341, 94% Akkumulátor
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest