Hirdetés
- Magisk
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
xyzikeee
aktív tag
Sziasztok
Pár hónapos új gép. 3 nappal ezelőtt játék közben Bluescreen kaptam. Újraindult, majd a felhasználói fiókba belépve kiírta hogy a rendszer egy váratlan leállás után helyreált. Majd fekete kép.Kikapcsoltam a gépet, újraindítottam. Be se akart bootolni. Folyamatosan próbálkozott egymás után de 2-3 másodperc után leállt.
Lenyomtam az áramot, majd újra vissza. Bekapcsoltam, elindult és ezt írta ki:http://kepfeltoltes.hu/view/140227/WP_20140224_003_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Ezután elindult. Kikapcsoltam a gépet, megint bekapcsoltam próba gyanánt és megint a sorozatos bootolási próbálkozások következtek. Kiszedtem a Ramokat, megcseréltem őket, 3 napig jó volt, semmi gond.
Ma Játék közben jött elő a probléma, kékhalál, majd újrainditás után 1-3 másodpercig próbálkozik a gép aztán kikapcsol és magától újra próbálkozik de nem indul. Miután kivettem az egyik memóriát bekapcsolt, aztán miután visszatettem akkor is bekapcsolt.
Kép a kékhalálról:http://kepfeltoltes.hu/view/140227/bluescreen2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
A hibakód változó, valamikor 3B a vége, van amikor 0A van amikor ez.
2db 4 gigás RAM van a gépben.
Azonban próbáltam csak az egyik illetve csak a másik memóriával, és úgy is előjött a hiba.
Aida64, Prime95 stabilitásteszt 10 perc után kékhalál és újrainditás segít csak.
Memtest86 futtatásra került 20-30 percre és nem volt hiba.Ötlet? Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- 144 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
- Csere-Beszámítás! Gamer Notebook! MSI Thin 15 B12UC! I5 12450H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512GB SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3579, 94% Akkumulátor
- DELL Thunderbolt TB16 Dock (ELKELT)
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest