- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
xyzikeee
aktív tag
Sziasztok
Pár hónapos új gép. 3 nappal ezelőtt játék közben Bluescreen kaptam. Újraindult, majd a felhasználói fiókba belépve kiírta hogy a rendszer egy váratlan leállás után helyreált. Majd fekete kép.Kikapcsoltam a gépet, újraindítottam. Be se akart bootolni. Folyamatosan próbálkozott egymás után de 2-3 másodperc után leállt.
Lenyomtam az áramot, majd újra vissza. Bekapcsoltam, elindult és ezt írta ki:http://kepfeltoltes.hu/view/140227/WP_20140224_003_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Ezután elindult. Kikapcsoltam a gépet, megint bekapcsoltam próba gyanánt és megint a sorozatos bootolási próbálkozások következtek. Kiszedtem a Ramokat, megcseréltem őket, 3 napig jó volt, semmi gond.
Ma Játék közben jött elő a probléma, kékhalál, majd újrainditás után 1-3 másodpercig próbálkozik a gép aztán kikapcsol és magától újra próbálkozik de nem indul. Miután kivettem az egyik memóriát bekapcsolt, aztán miután visszatettem akkor is bekapcsolt.
Kép a kékhalálról:http://kepfeltoltes.hu/view/140227/bluescreen2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
A hibakód változó, valamikor 3B a vége, van amikor 0A van amikor ez.
2db 4 gigás RAM van a gépben.
Azonban próbáltam csak az egyik illetve csak a másik memóriával, és úgy is előjött a hiba.
Aida64, Prime95 stabilitásteszt 10 perc után kékhalál és újrainditás segít csak.
Memtest86 futtatásra került 20-30 percre és nem volt hiba.Ötlet? Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- 157 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3659
- HP 16 Elitebook 860 G9 WUXGA IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest